Nowe autko Siwego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prezentuje nowe auto Siwego. Nastąpiła wymiana za BMke i jest teraz piekna golfina. Silnik 1.8 po tuningu w niemczech, zawieszenie twarde (we dwoch niedalismy rady ugiąć przodu ), wnetrze Recaro elektryka w fotelach. Kapcie 13 cali. Reszta na zdjęciach :

No to jest prawdziwy klubowicz Zapisany 31 a juz 8 kupil niezle fure tuningowana Gratulacje Co to za fele?

Niech no tylko zobaczy to Kosa.
Fajne altko, to kiedy odbedzie sie specjalna prezentacja dla klubu.??

no dopiero kosa sie bedzie bulwersował ehhe pewnie juz na paciezr go zaprosi!!!!

nie mam powodu się bulwersować...a może mam....zresztą dlamnie to nie zagrożenie i tak mojemu nie da rady hehe

A co do autka z tego co widziałem a muszę dodać że było ciemno hehe to nawet w niezłym stanie...nieżle sobie wygląda...pare rzeczy bym zmienił z miejsca ale to kwestia gustu...ale Siwy zrobi po swojemu więc powodzenia i zapraszam na modlitwe hehe

Ładne bardzo ładne.
No i german style bez spoilerów.....

Macie jakies opisy wrazenia z jazdy , osiagi ??

No gratulacje dla ciebie Siwy ładne autko

Myśle że je już przetestowałeś i jak?

NO ja rowniez musze przyznac ze autko calkiem calkiem

co prawda jeszcze nie mialem okazji sie nim przejechac ale po odpaleniu go pod blokiem po 22 siwy od razu dostaje semsy ze narusza cisze nocna wiec najpierw to autko sie slyszy a dopiero pozniej widzi.

SIWY powodzonka w jezdzie i tuningu, klej lepe klubowa na autko i uwazaj na naszych niebieskich przyjaciol.

POZDRO

Gratuluje nowego zabytku, chociaz szkoda ze z RWD zrezygnowales , bedzie mniej zabawy . A tak ogolnie to zycze Ci dobrego zamopoczucia w nim i powiedz co pod maska sie rozbrykalo przez ten deutche Tuning .

Podoba mi sie Ladne autko i super stajl
Milego uzytkowania nowego nabytku

mara czy to ten golf cio go ogladalismy pod az wtedy gdy jechałes u draca w bagazniku???
ałtko wyglada spoko takie mi sie własnie podobaja german style poprostu tylko ma jeden mankament jesli to jest ten golf znaczy sei czy ktos widzial tarcze zegarów jak sa zrobione chyba ze zostały znienione juz bo były kosmos
niom i mara opowiadaj jak sie jedzi bo siwy nie udziela sie na forum wiec ty to zrób za niego jak to jezdzi???

Odpowiadam na wszytskie zarzuty

Felgi to 13calowe wychromowane stalowki,
Autko było minimalnie testowane, bo niema paru rzeczy zeby jezdzic po drogach, ciezko tez jest powiedziec o przyspieszeniu, bo jest mokro wiec jedynka i dwojka to mielenie kolami, a dalej to niebardzo na osiedlowych drogach. Miałem okazje przejechac się nim, wszystko fajnie zrywny, tylko przez te ciemne szyby i niski zawias trzeba we dwoch jezdzic bo strasznie ciezko jest zaparkowac dziada. Kierownica jest strasznie mala, ale jedna reka mozna krecic swobodnie. Zegaru no coż tu to sam niewiem co tworca mial na mysli, niema skali na predkosciomierzu, obrotomierzu, stanie paliwa i temperaturze, wszytsko w kolorze burym . A wskazowki zaczynaja sie od pozycji pionowej .

Ogólnie pozytywnie. Dzis załatwiamy żeby można nim było już śmigać po drogach i kilować ... rowery.

i ja sie przylacze spoczko auto mi sie bardzo podoba bo zamierzam tez sobie cos takiego zakupic w przyszlym roku z tym samym silniczkiem jednym slowem piekne auto w dodatku po niemieckim tuningu tylko pozazdroscic

i ja gratuluje udanego zakupu autko jest fanje widzielm go ostatnio live i mi sie spodobalo niestety nie slyszalemjak mruczy bo stal na parkingu

[ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2004-11-10 15:47:12 ]

Nowe fotki i male porownanie

spoxik autko.ciekawe jakiego ma kopa (wyglada groznie)
Życze sukcesow w ulepszaniu auta

Niezle sie prezentuje,ciekawe jakie ma osiagi Miłego śmigania po naszych drogach ,a tak wogole jaka moca dysponuje ten Bolid i jaki ma silnik Pozdro

Hehe no patrzcie chwile w Polsce a u juz Siwemu gwizdneli "S" z tylniej szyby . Albo mi sie wydaje, albo tyl mocniej siedzi, a skoro sruby sa bardzo twarde to po co taka roznica w strojeniu? Ale oczywiscie moge miec jakies zwidy . Pozdr

Cytat:
2004-11-11 20:54:45, _Gallus_ pisze:
Albo mi sie wydaje, albo tyl mocniej siedzi, a skoro sruby sa bardzo twarde to po co taka roznica w strojeniu? Ale oczywiscie moge miec jakies zwidy . Pozdr

No to chyba obydwaj mamy zwidy bo mi sie tez wydaje ze tyl bardziej siedzi ,Pozdro