Fiat 132 zakup?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kolegow i kolezanki.
Mam do was pytania. nie moge nic znalesc w archiwum.
Chodzi mi mianowice o FIATA 132 2.0 L 80 R
mOGE TAKIEGO ZAKUPIC,
tylko moja obawa to czesci,
Jakie czesci pasuja od innych aut, czego nie dostane z nowych,
A moze macie jakies fajne liki do stron z tego typy Autkiemj.
Dzieki Pozdrawiam .
Ps Pisze szybko , bo dzis jade ogladac , i nie wiem na co mam w tym modelu spojrzec.
Pewnie jak w kazdym innym , ale wole sie zapytac

Jeśli interesuje Cie ten co masz w profilu z allegro, to jedz, przejedź sie zbij cene i bierz... by wygląda rewelacyjnie.
Tylko niech Ci koleś da obiecane części dodatkowe.

A co sprawdzić? Podłużnice, tylne błotniki, nadkola w bagażniku.

ładny fiacik brać i nie marudzić , jeżeli wszystko jest zgodne z opisem właściciela (a wszystko na to wygląda) to warto brać , kupując to sprawdzić tak jak napisał MCQUEEN a szczególnie mocowania zawieszenia do nadwozia i przód i tył , co do części to sam się już przekonałem że nie jest z tym najlepiej o ile czesci silnikowe czy zawieszenia , które sa jeszcze w miare dostępne (ale ceny nie zawsze przystępne) to typowe części do fiata 132 to juz mizernie wygląda ale można jeszcze sporo znaleźć u prywatnych osób nawet nowe blachy

Ten wygląda faktycznie nieźle.. i gdyby nie pewien unikat o który teraz walczę sam bym go kupił.... Z częściami... masa pasuje od Łady, poloneza czy argenty... BIERZ!!!

Z zewnątrz auto wygląda na zadbane, więc jeżeli podłoga i podłóżnice sa całe to chyba warto wziąść, zwłaszcza że niewiele juz takich jeździ

Witam Ponownie.
Dzieki za odpowiedzi.
Wczoraj oglaalem go na zywo. i powiem ze nie zrobil na mnie wrazenia , moze w srodku zadbany , ale na zewnatrz ktos nie zalowal szpachli , nawet polaczenia blotnika z podszybiem zaszpachlowane.
LIPA.
Podobno jakis kupiec jedzie z Debicy po niego. Mysle za jak go obejzy na zywo to go nie wezmie.
Facet niby daje sporo czesci , ale to i tak nic w porownaniu do blacharki.;
Ktos kto go malowal zrobil LIPE.
Na zdjeciach wyglada super
Pozdrawiam.

Panowie cześci do fiatów starszych możecie kupić u mnie piszcie co potrzebujecie i do jakiego modelu rok,pojemność i wam powiem co ile kosztuje tuning-zgierz@wp.pl

1. felgi na stary rozstaw śrub - 4 sztuki w oryginalnym szarym lakierze... przemalowane i nówki czarne mnie nie interesują... takie mogę mieć bez kłopotu..
2. albo alusy, na stary rozstaw x 4..
3. zderazki cromowane - rynienki, przód i tył...
4. lusterka prawe i lewa z 78 roku... najlepeij chromowane...

interesuja mnie rzeczy w stanie idealnym...
prosze mi powiedziec ile pieniązków mam szykować...

alusy na stary rozstaw mial pewien gosc na zbyciu nie byly w zlym stanie tylko brudne ... ktos kiedys mial je kupowac z forum ale jakos nie wyszlo... nie wiem czy je ma jeszcze moge zapytac jak go spotkam... cena nie przekraczała chyba 150 zł

A ja potrzebuje pas przedni do 127 MK1
A co do tej 132, to na zdjęciach naprawde fajnie sie prezentowała...szkoda ze w realu taka kicha

Brać!
132 są zacne .
A ja się chwalę:
Odebrałem dziś polską instrukcję obsługi od Fiata 132 w stanie bardzo dobrym,cieszę się,że ten rarytas powiększył moją kolekcję

moge liczyć na skan?

Panowie cześci moge załatwić ale mechaniczne !!! i oczywiści enei wszystko na maila piszcie tuning-zgierz@wp.pl

Panowie to NIE JEST GIEŁDA! Prosze nie robić OT - jak chcecie pogadać z EGON'em o częściach no via priv/gg albo niech założy temat na "Sprzedam, kupie, zamienie"

ps. 132 to super furacz, szczególnie w ciemnych kolorach - jest bardzo podobne do starych dobrych BMW...
...no i jest RWD!

Witam i sie zapytam co jeszcze trzeba sprawdzic kupujac 132?.Pozdrawiam

Ciśnienie.
Krwi.

Cytat:
2004-11-17 16:55:00, MCQUEEN pisze:
moge liczyć na skan?

Oczywiście ,tyle,że skanera nie mam .
Może ksero?
Chodzi mi też po głowie czy na stronkę F@F byście nie chcieli?
Tylko do kogoś na skan wprosić się muszę .

Yoshi, zmajstruj to szybko to moze jeszcze do kompilacji DOHC dorzuce .

Przy kupnie to sprawdzić podłogę, podłuznice i czy dzrwi są z blachy czy ze szpachli...