Warsztat w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam okazję kupić Espero. Rocznik 97, 2.0, full wypas (klima, ABS, poduszka, radio, gaz itp). Sprzedający jeździ nim. Auta jeszcze nie widziałem. Do zrobienia jest zamek w prawych drzwiach - otwiera się, ale żeby zamknąć trzeba wcisnąć. Ponadto auto miało poprawki lakiernicze (rdza) w dolnych częściach drzwi - poniżej listwy. Poza tym wszystko wg sprzedającego jest ok. Pytania mam dwa:
1. ile to auto jest +- warte
2. możecie podać mi adres dobrego warsztatu w Krakowie, zajmującego się Daewoo. Sprzedający zgadza się podjechać i auto sprawdzić.

Jak dobrze pójdzie to będzie nowy członek klubu.

Z góry dzięki i pozdrawiam

funky

Co do dołów drzwi - to standard.
Co do mechanika - mogę Ci polecić mojego mechanika - co prawda specjalizuje się w skodzie, ale ja po zmianie z Favoritki na Espero zostałem nadal jego klientem i jestem zadowolony. Espero nie jest mu obce - jego brat ma 1.8.
Jeśli chcesz namiary: Ireneusz Porębski, Pachońskiego 9 (albo 7?) - budynek, gdzie jest Favos i stacja benzynowa (chyba jedyna na Pachońskiego) - tel 501702650.

Jeśli chodzi o sprawdzenie autka to podjedz na ulicę skrzyneckiego
warsztat na terenie szkoły Autofach czy coś takiego.Goście którzy to prowadzą pracowali wcześniej w serwisie Daewoo.

dzięki

fumky