Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Qbaa TOYOTA DRIVER BMW 520i Warszawa | 2004-11-17 11:33:10 wlasnie odebralem swoja camerke z warsztatu gdzie mi wymieniali tarcze, klocki i okladzinki w bebnach z tylu. Pojawil sie tylko problem, ktory byc moze wczesniej juz istanial tylko go nie zauwazylem. Kiedy podpompuje hamulcem kilkanascie razy, zapala sie kontrolka hamulcow (po chwili gasnie). W czasie normalnej jazdy nawet po wielu hamowaniach problem nie wystepuje, jednak nie wiem o co chodzi;/ Jaka moze byc przyczyna zapalania sie kontrolki? moze ktos wie? |
![]() Qbaa TOYOTA DRIVER BMW 520i Warszawa | 2004-11-18 09:09:47 probowalem wczoraj wywolac zapalenie sie kontrolki w czasie jazdy, jednak nie udalo sie. na postoju po kilkunastokrotnym pompowaniu pedalem zapala sie na chwile przy czym pedal nie staje sie twardszy. chyba bede z tym jezdzic zwlaszcza ze po zrobieniu hamulcy zatrzymuje sie o wiele szybciej ![]() |
![]() kajjo TOYOTA DRIVER Toyota RAV4 Kraków | 2004-11-18 20:37:03 To co opisuje Qbaa jest normalne w Toyocie z silnikiem desla. Musiało to być wcześniej tylko nie zwróciłeś na to uwagi. |
![]() Qbaa TOYOTA DRIVER BMW 520i Warszawa | 2004-11-19 07:41:54 byc moze - nigdy wczesniej sie tak nie bawilem. smieszy mnie tylko to ze jak pekl mi kiedys przewod hamulcowy i wyciekl prawie caly plyn to kontrolka sie nie zapalila ![]() ![]() ![]() |
![]() Qbaa TOYOTA DRIVER BMW 520i Warszawa | 2004-11-20 16:52:15 heh na szczescie nie ![]() ![]() ![]() |