[Rover] [wydech] - na zamówienie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
chcialbym zamiescic link do galerii z ladnym wydechem do poldrover'a
Link u konkurencji takze bez obrazy
Wydech Poldrover
niniejszym chcialbym polecic firme EL-TEC bo to oni sa wykonawca tego "cuda"

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-04-19 04:13:55 ]
[ powód edycji: Modyfikowałem tytuł ]

Wydech faktycznie ładniutki zwłaszcza na tle rudego podwozia w tym Poldku

Cytat:
2005-02-25 10:58:08, arabek pisze:
Witam chcialbym zamiescic link do galerii z ladnym wydechem do poldrover'a Link u konkurencji takze bez obrazy Wydech Poldrover niniejszym chcialbym polecic firme EL-TEC bo to oni sa wykonawca tego "cuda"

No coz... troszke stal tam ( 3 dni ) a jak sie jechalo to sniezek padal ... stad ten kolor

A ten kolektor to od czego ? Zwłaszcza ten stary ?

How much??Viewiel??Ile??$

Cytat:
2005-02-25 11:24:23, arturw pisze:
A ten kolektor to od czego ? Zwłaszcza ten stary ?

NO coz... od roverka tez...
skrzynkowy,rozlatywal sie wiec... zmienilem
mialbyc tez skrzynkowy ale udalo sie zrobic rurowy

Cytat:
2005-02-25 12:53:26, vistula pisze:
How much??Viewiel??Ile??$

ladnie wyglada... ciekawe czy spelnia swoje zadanie..

Ile cie to wynioslo??

Cytat:
2005-02-25 13:27:30, Voy pisze:
ladnie wyglada... ciekawe czy spelnia swoje zadanie.. Ile cie to wynioslo??

czy spelnia zadanie : odprowadzanie spalin: tak
co dalej nie wiem bo hamowanie dopiero bedzie ...
calosc wyniosla dosc sporo ...

czyli nastepna tajemnica??? boisz sie ze cie wysmieja czy moze ze ktos ci to ukradnie???

Cytat:
2005-02-25 15:59:28, Voy pisze:
czyli nastepna tajemnica??? boisz sie ze cie wysmieja czy moze ze ktos ci to ukradnie???

Pewnie sporo wkoncu to kompletny uklad. Fajnie wyszlo to przejscie z lewa na prawo - lepsze rozwiazanie niz jak w fabrycznym ukladzie pod podluznicami. Podwozie wyglada fatalnie cale rude

Cytat:
2005-02-25 18:13:24, road_runner pisze:
Pewnie sporo wkoncu to kompletny uklad. Fajnie wyszlo to przejscie z lewa na prawo - lepsze rozwiazanie niz jak w fabrycznym ukladzie pod podluznicami. Podwozie wyglada fatalnie cale rude

jak bym jezdzil czesciej to by wygladalo ladniej
dosc czesto stoi bo ostatnimi czasy chorowity jestem z lekka...
a bitgum'u przed zima nie zalowalem wiec ciezko powiedziec skad ta ruda odcienia...
a to ze dekielek skrzynki biegow , mostu wyglada rudo ... to juz normalka co do reszty powinno byc w dobrym stanie
ale to sie oceni dopiero jak sniegi splynom wodom...
koszt...
kolektor 1100 pln
wydech z katem 1500 pln

Cytat:
2005-02-25 21:45:48, arabek pisze:
koszt... kolektor 1100 pln wydech z katem 1500 pln

oooooooooo kuuuuuuuuurwaaaaa

kwiiik!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Dla mnei pieknie to wygląda, jednak nie dąłbym tyle kasy za wydech, poprostu wartosc wydechu przekroczyłaby wartośc samochodu

oooo raanyyyyyy to ja za mojego poldka mniej dałem musiasz być bardzo zamoznym człowiekiem a przy tym musiasz kochac marke fso gratunacje

Cytat:
2005-02-25 23:17:44, blejk pisze:
oooo raanyyyyyy to ja za mojego poldka mniej dałem musiasz być bardzo zamoznym człowiekiem a przy tym musiasz kochac marke fso gratunacje

Nie , Zamozny jakos bardzo nie jestem ... zarabiam w miare dobrze a ze jestem jeszcze sam ( brak dzieckow,zonki ) to i moge jeszcze sie troszke pobawic i to wlasnie robie
Fakt , mam jakis sentyment do tego auta jako ze jest moje pierwsze wlasne...
Dlatego tak sie "rzucam" na takie rzeczy
Wszyscy chyba kochamy te marke skora z uslug niej korzystamy
z takich czy innych wzgledow...

Jezeli chodzi o cene to widzialem drozsze wydechy. Nic tylko pogratulowac

wykonanie pierwsza klasa a i cena przystepna i znów przysedł mi smak na rórówke niestety z powodu braku kasy bede modyfikował żeliwne 4-2-1 a dokładniej od dwórurki w dół bo sam kolektor jest juz wypolerowany

Bodziot a możesz opisać nieco jak żeś wypolerowął to żeliwo. Sam bym sobie polernął ale jakoś nie miałęm pomysła na to twarde żelastwo.

Cytat:
2005-02-28 09:46:39, Bocian_s_313_PTK pisze:
Bodziot a możesz opisać nieco jak żeś wypolerowął to żeliwo. Sam bym sobie polernął ale jakoś nie miałęm pomysła na to twarde żelastwo.

no może przesadziłem z okreslemiem wypolerowany ale mocno wygładzony bo był pasowany do poszerzonych kanałów w głowicy a wykonane było to stadartowo czyli kamieniem szczegółow nie podam bo robił to mój brat