To jest skandal :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widzieliście może Kabaret Moralnego Niepokoju kiedy imitowali spotkanie ze Sławnym Prałatem ?
Otóż w kabarecie ów Prałat powiedział: eeee tam, Polonezem to jeżdzą same OBRZĘPAŁY.
No kurcze a ja tak ceniłem ten kabaret Teraz muszę się zastanowić.

i dobrze powiedzieli

taaa... chcialbym miec problem typu, ze za 2 miechy moje auto bedzie stare, bo bedzie juz mialo 3 miesiące...
(moje w tym miechu skonczylo 10lat i sie trzyma)...

moje 18 wiosen juz skonczylo i tez sie trzyma

hehe juz niedlugo

oj długo długo, nie poddam się

ostatnio z okazji 12 urodzin poldolota miała miejsce rozmowa:

- o 12 urodzinki to już chyba na emeryture niedługo...
- na jaką emeryturę!!?? przecież on nawet pełnoletni nie jest!!

moje autko w kwietniu będzie miało 14 latek , wiec do pełnoletności tez mu troszke brakuje

co wy wiecie mlodziaki, 47 latek to jest wiek,

Cytat:
2004-12-30 21:39:20, Robi200 pisze:

to już bliżej emerytury

Cytat:
2004-12-30 21:39:20, Robi200 pisze:

moj kwadracik wg daty rejestracji 28 lutego skonczy CWIERC WIEKU bedzie impreza i szampan i prezenty ))

20 latek na kołach - pije,pali,stouje antykoncepcję oraz czasami puszczają mu hamulce.

53 lata , a ciągle piękna i młoda

Cytat:
2004-12-30 19:45:31, k1cyprys pisze:
taaa... chcialbym miec problem typu, ze za 2 miechy moje auto bedzie stare, bo bedzie juz mialo 3 miesiące... (moje w tym miechu skonczylo 10lat i sie trzyma)...

Dokładnie mówili: "ten Jaguar to stary grat - za miesiąc będzie miał półtora miesiąca

A Tobie VOY gratuluję bycia Obrzępałą skoro się zgadzasz z wypowiedzią kabaretowego Prałata Ja się nie poczuwam A może ktoś jeszcze ma się za Obrzępałę ?

ja tam wole byc poprostu zwyklym "kierowca starego poloneza"... jak to mowia (zlosliwi) znajomi...
a co do ksiezy, to byl taki dowcip:
jedzie ksiadz biskup swoim wypasionym s 600 do sasiedniej plebanii na kolacje, a tu przy drodze stoi dziewczyna (skapo ubrana) i macha... no to ksiadz sie zatrzymuje, otwiera elektryczna szybke i pyta: "podwiesc cie?" a dziewczyna na to:"jak dla ksiedza to po sto piecdziesiat!!!"
ale sory za Ot, choc i tak juz sie zrobil...

Skąd ja to znam .?? ''Stary , ten poldut to przezytek , kupiłbyś coś z niemiec ... -Ale to JA mogę jechać w 5 osób + gitara, śpiwory , żarcie , namiot , w cholere ubrań i nie boje sie jechać w góry czy nad morze bo wiem ,że auto nie zawiedzie a i nie dostanie zadyszki.A linia może nie każdemu przypada do gustu , mnie sie podoba... a moze wolisz iść na nogach?? -Nie, nie mnie też polonezy zawsze sie podobały ,zwłaszcza twoj...

Aleście się tych księży czepili...Mój proboszcz jest biedny oczym już kiedyś pisałem...Ma 3 miesięcznego Forda Fusiona

no tak co do kasliwych uwag znajomych to sie juz przyzwyczailem... hehe koledzy od audi, cytryn, hond, vw no i oczywiscie bmw... ale mam takie uwagi od zawsze w d...uszy, bo wiem ile ich kosztuja te auta. a jak mnie bedzie kiedys stac to kupie cos lepszego a poki co pojezdze jeszcze tym "przezytkiem"...

może to dziwne .Ale proboszcz jednego z większych osiedli Poznania. Jeździł do zeszłego roku maluchem!!!! a jak se kupił używane Polo to go krył po garażach parafian żeby se nie pomyśleli inni .Żeby plotek nie było. Także nie wszyscy z kleru to lalusie w mercach czy w fordach. Ten proposzcz robi to co do niego należy. Pomaga innym ,angażuje się w życie parafian .... a nie jeździ wypasionym Leonem ,Lexusem..... dodam że głupio wyglądało jak inni z tej samej plebani jeździli Puntami,Fabiami a on Maluszkiem