[126] wersja mini w Gdańsku...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nawet nie wiedziałem że taką mamy w okolicy... aż tu dziś w drodze na uczelnie mija mnie maluch w wersji mini... czyli krótszy o tylnią szybę... podobny jak ten angielski cabrio tyle że ten miał stały dach...

kolor coś jak limonka... może lekki seledyn...

Przyznać się czyj to :>

takiego starszego kolesia raz go spotkałem w oliwie... chwile se z frankiem pogadalismy z tym typem i ma tam silniczek 1.1 od lanci... i potem koles odjechał i można powiedziec ze to troszke zapier***la ale zajebisty jest maluszek reczny ma przed dzwignią zmiany biegów siedzeń niema ma tylko kanape bekowy maluszek
posssdro

Oj Nomad!! Ja spotkałem się z tym autkiem już w wakacje;] Autko kolory zielony taki limonkowy no i wye.....ście zrobiony. Ponoć jest na sprzedarz!! Koleś mieszka na chełmie...

ten?

tak kosa131 dokładnie ten zajebisty jest
posssdro

he., no ja tesh go jush widzialem spory kawal czasu.. raz mialem okazje sie mu przyjrzec jak stau na parkingu - niestety bez wlasciciela ale ogledziny zrobilem. i faktycznie tak jak swirlip moowi.. z przodu kanapa - no super sprawa. no i kilka razy na miescie widzialem.. jak smignauuuuu - "psiiiąauuuuuuuuu" - o tak zrobil! hehe! mogl by sie tu jakos ujawnic koleszka bo jezeli wszystk ozrobil sam no to zapewne nie goopi typ!

kurde nie obrazajac nikogo ale balbym sie jezdizc takim autem. zwykly malec to kaplica a to to juz masakra. a tak poza tym to moze fajnie wygladac i jezdzic