Co sprawdzić przed zakupem E-46 Coupe ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Mam zamiar nabyc 3 E-46, 1.9 Coupe. Rocznik 2001, przebieg 30.000 km po leciutkiej naprawie blacharskiej (błotnik, zderzak).

Proszę o poradę co należałoby szczególne sprawdzić przed zakupem w tym modelu.

Pozdrawiam,
KCD
kcd@gazeta.pl

Polecam Smorawińskiego tam ci przetestują furke

Ale co tu sprawdzać, przecież to prawienowy samochód, i jeśli był używany do normalnej, codziennej jazdy to wątpie aby miał jekieś wady ukryte , nawet nie ma co doszukiwać się śladów rdzy ani jakoś ubytków, albo stóków, puknięć i tak dalej bo w takim aucie tego nie powinno być.

wszystkie "papiery" od auta

Daz jesteś w dużym błędzie. Ja nie pożałowałbym 200 złotych i poszedł za radą Maryo22, a to z tego względu że wiem jak sie zarabia na samochodach. W Polsce to bym sie bał kupić samochód za więcej niż 15000 zł. Nawet w komisach w niemczech turki i inne dziwolągi kombinują w ten sposób że auto totalnego rozbitka wiozą na litwe i tam je robią i samochód wraca do komisu i UWAGA to tylko te najnowsze fury na których po prostu można zarobić. Także sprawdzaj dobrze lub skorzystaj z pomocy warsztatu. Polecałbym ci sprawdzenie specjalnym urządzeniem czy samochód nie był szpachlowany lub malowany. Takie urządzenie ma każdy rzeczoznawca samochodowy w firmach ubezp. i można sie z nimi dogadać. Powodzenia przy zakupach.