Niedrogiego blacharza/lakiernika szukam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rdza mi wcina drzwi od fiacika. Nie mam za dużo kasy, ale fiacika trzeba ratować. Może ktoś mógłby mi polecić kogoś niedrogiego, ale solidnego?

przepraszam za OT ale w tym miejscu chcialem zglosic potrzebe wiekszej ilosci kobiet na forum bo troche jednak ich jest za malo ...a ciebie agnieszka pozdrawiam :*

sliczny fiacik. Powiedz ktore dzwi potrzebujesz, mam komplecik dzwi od 132, moze akurat sie cos wybierze przyzowitego

Pozdrawiam uzytkowniczke "o numer wiekszego" fiacika

Aga potrzebuje prawych przednich drzwi. W sumie nie pamiętam jak tylne, ale chyba też. Przód bankowo pozdro Aguś

Telefoniczna 37
tel 889 928 685
Pan Darek
To dobry, tani i solidny blacharz.

pewnie - idealnie wyciaga mercedesy po dzwonach - to z drzwiami od fiata powinien sobie poradzic
Aga dam ksiazemu namiar na zdolnych chlopakow - tylko terminy maja nieciekawe ;-]

Cytat:
2005-04-26 18:43:38, kosa131 pisze:
sliczny fiacik. Powiedz ktore dzwi potrzebujesz, mam komplecik dzwi od 132, (...)

O Tyyyyyy, moje drzwi podprzedawać...
Ja tam wpadne do Szcz z laweta i te Twoje 131-ki wywioze

Cytat:
2005-04-26 23:32:44, stasiu pisze:
pewnie - idealnie wyciaga mercedesy po dzwonach - to z drzwiami od fiata powinien sobie poradzic Aga dam ksiazemu namiar na zdolnych chlopakow - tylko terminy maja nieciekawe ;-]

moze łódz zabierze kolezanke ze soba

uważasz ze tego nie zaproponowałem?

Cytat:
2005-04-27 13:57:21, MCQUEEN pisze:
uważasz ze tego nie zaproponowałem?

ale teraz macie dodatkowy argument w ręku

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Dzięki za wszystkie pozdrowionka i za informacje!

Na tą Telefoniczną by mi w sumie pasowało, ale nie wiem już co myśleć, bo ktoś mówił mi, że nie poleca tamtego blacharza

Umówiłam się z pewnym blacharzem na koniec maja na zrobienie tylko przednich drzwi. Chce za to 500zł, nie wiem czy to dużo czy mało?

Tylne drzwi są w takim sobie stanie. Też by się przydało zrobić, ale będą musiały raczej poczekać na lepsze czasy

Co do udzielania się na forum... No cóż, nie mam internetu, więc często tu nie bywam.

A jeśli chodzi o zjazdy, imprezy itp. to bardzo chętnie się pojawię jak będzie coś się działo w Łodzi, albo gdzieś niedaleko

Pozdrawiam,

aga

500 zeta za same drzwi to bym nie dał...
Za 1000zł znajomy lakiernik proponował mi malowanie kaszla całego w komorze bezpyłowej a maluje bardzo ładnie...

Panowie jak z tymi drzwiami? Pomoże ktoś?

Ja mam drzwi od argenty do sprzedania. Kolor zielony, z elektrycznymi szybami tel 501 970 901 Aha mam tylko przód.

[ wiadomość edytowana przez: Michallodz dnia 2005-05-10 20:36:47 ]