MotoNews.pl
12Przeżyłem dzięki BMW (71452/0) - PT

Przeżyłem dzięki BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie miałem dzwoma, W moje drzwi wjechał Passat z prędkością około 80 km/h. Passat skasowany całkowicie, troje rannych, karetki, policja itp. Ja wysiadłem o własnych siłach, drzwi nie zablokowane. chociaż cały bok wygląda jak po ataku lokomotywy. Wybita tylko jedna szyba. Ja wiozłem 2 ludzi, oni tak samo, wysiedli, bez żadnych obrażeń. Policjant jak spisywał protokół to powiedział, że po takim bocznym dzwonie w innym samochodzie ja byłbym trupem, a moi pasażerowie ciężko ranni. Niech mi tylko ktoś coś złego powie o BMW
pozdrowienia
piotreq

No to miałeś niezłe szczęście, a co do trwałości to trzeba przyznać że bmw to dość mocne samochody i dużo wytrzymują, w porównaniu z innymi markami.

Ponieważ teraz nie ma czym jeździć, czy ktoś wie coś o jakiejś 7. Muszę natychmiast czymś jeździć, a nie wyobrażam sobie jazdy innym samochodem jak bmw 7

Dobrze, że wam nic sie nie stało!!! Cóż BMW poświęciło swoje życia dla was powodzenia w poszukiwaniach

nie piejcie tak Panowie nad BMW generalnie...
Kolega jechał serią 7 - autem jakby nie było luksusowym i badanym pod katem zapewnienia bezpieczenstwa w sytuacjach troche trudniejszych niz 50 km/h.
Gdyby jechal serią 5, jestem pewien ze by nie wysiadl o wlasnych silach.
Widzialem co sie dzieje z 5-ką...
Seria 7, to seria 7 !

Jasne że 7 to chyba flagowa limuzyna BMW więc co za tym idzie i bezpieczeństwo musi być "pierwyj sort".
Mam trójkę która jak na moje oko jest dośc solidna. Ale pewnie dzwonkowi w bok i to przy prędkości 80km/h by sie nie oparła.
Piotreq może mówić o dużym szczęściu w nieszczęściu.

P.S.
A z czyjej winy ten crashteścik???

Pozdrawiam klubowiczów.

piotreq do sprzedania jest bmw 735 z gazem w idealnym stanie - patrz "wasze bmw" w klubie bmw na tej stronie zdjęcia przy nicku Aldik! Ja ją sprzedałem ale znajomy dorwał troszkę kasy i chce coś innego. Jak by co to pisz na maila jan@silesianet.pl
Cena coś ok 13 tyś ale warte tych pieniedzy.
Wypas to:
- klima (nowa chłodnica) działają!
- automat,
- podgrzewane siedzenia,
hmm itd itp nie chce mi sie wypisywać
Pozdrawiam!

no miales stary duzo szczescia! ja mam piatke i bym raczej sie czegos takiego obawial.

Jesli jestes zainteresowany to mam (dokladnie moj wujek) do sprzedania 730i, zloty metalik na pelnej opcji. Pelne wyposazenie skorzane (ciemny braz)
do tego podgrzewane i pompowane siedzenia, doslownie wszystko.
Auto jest w trakcie rejestracji, przebieg 250 tys, swiezo przywieziona.
Jesli chcialbys to bez oplat cena ok 7,5 tys a z oplatami to ok 9,5 tys.

Auto jest naprawde w idealnym stanie!
Jesli bylbys zainteresowany kontaktuj sie ze mna na privie albo bezposrednio na mail
raffat@wp.pl