Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() daz BMW Master (Moderator) BMW E36 Coupe Lublin | 2004-11-23 20:47:56 No to miałeś niezłe szczęście, a co do trwałości to trzeba przyznać że bmw to dość mocne samochody i dużo wytrzymują, w porównaniu z innymi markami. |
![]() kornat BMW Member BMW e-39 530d Wrocław | 2004-11-23 21:48:56 Dobrze, że wam nic sie nie stało!!! Cóż BMW poświęciło swoje życia dla was ![]() |
![]() Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-11-24 15:23:02 piotreq do sprzedania jest bmw 735 z gazem w idealnym stanie - patrz "wasze bmw" w klubie bmw na tej stronie zdjęcia przy nicku Aldik! Ja ją sprzedałem ale znajomy dorwał troszkę kasy i chce coś innego. Jak by co to pisz na maila jan@silesianet.pl
Cena coś ok 13 tyś ale warte tych pieniedzy. Wypas to: - klima (nowa chłodnica) działają! - automat, - podgrzewane siedzenia, hmm itd itp nie chce mi sie wypisywać ![]() Pozdrawiam! |
raffat E34 520i, E39 528i Wrocław | 2004-11-24 16:46:21 no miales stary duzo szczescia! ja mam piatke i bym raczej sie czegos takiego obawial.
Jesli jestes zainteresowany to mam (dokladnie moj wujek) do sprzedania 730i, zloty metalik na pelnej opcji. Pelne wyposazenie skorzane (ciemny braz) do tego podgrzewane i pompowane siedzenia, doslownie wszystko. Auto jest w trakcie rejestracji, przebieg 250 tys, swiezo przywieziona. Jesli chcialbys to bez oplat cena ok 7,5 tys a z oplatami to ok 9,5 tys. Auto jest naprawde w idealnym stanie! ![]() Jesli bylbys zainteresowany kontaktuj sie ze mna na privie albo bezposrednio na mail raffat@wp.pl |