ZLOT WARSZAWSKI - 11, 12, 13, 14 LISTOPADA ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No własnie... dłuuugi weekend... może się spotkamy w ciągu dnia w końcu? Już od ponad roku ciągle te nocne zloty...
Które dni wam pasują? Mi każdy... godzina też...
Proponował bym tym razem dla odmiany Plac Teatralny - tam jest cholernie wieeeeelki parking! ...ostatnio zlot tam miały samochody zabytkowo-wojenne...

mi odpowiada piatek sobota niedziela godzina niegra roli chodz bardziej wolal bym piatek i sobote bez niedzieli ale zamotalem

Tak się akurat składa, że w tych podanych terminach jestem dyspozycyjny późnym popołudniem w sprawach klubowych oczywiście.

ok mi pasyje piatek i sobota jak mnie po czwartkowym kac odpusci

No to moze ustalmy, ze spotykamy sie w sobote.

Tylko, zeby zlot byl dzienny, przy normalnym swietle to powinnismy sie spotkac w godz. 12 (jak na Cargo) gdzies do 14, bo pozniej zaczyna sie robic ciemno, a przeciez trzeba postac, pogadac, to ze 2 godziny sie zejda spokojnie, chociaz zalezy ile osob przyjedzie...

A Plac Teatralny to swietne miejsce

Cytat:
2004-11-10 01:45:49, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Plac Teatralny

Gdzie dokładnie ?

Ja mogę się pojawić w każdy dzień/godzina bez różnicy

może tradycyjnie na placu prostytucji...tzn. konstytucji

No to ustalamy ze sobota a godzinaka 12.00????? na placu teatralnym. Znowu bede jezdzil po calej wawie i szukal hahahhaahah

SOBOTA godz.12:00

MAPKA bardziej poglądowa

MAPKA bardziej szczegółowa

No i zajebiscie teraz sie wpisywac kto bedzie. Oby bylo was jak najwiecej. Naladowac baterie do aparatow i kamer pozabierac statywy hehe

z tego wzgeldu ze to bedzie 13 to pogoda bedzie taka KLIKAC wiec jezeli naprawde taka bedzie to sie przeniesmiemy gdzies z tamtad

Więc w końcu sobota na placu teatralnym o 12 czy na Placu Konstytucji, czy może gdzieś indziej ?

Godz. 12- odpadam. Czy koniecznie musi być widno??

Zawsze ostatnio mam pod górkę -dotyczy spotkań

[ wiadomość edytowana przez: denwer dnia 2004-11-10 18:24:24 ]

Cytat:
Więc w końcu sobota na placu teatralnym o 12 czy na Placu Konstytucji, czy może gdzieś indziej?

"...niech pan idzie do lekarza tego od oczu..."
przecież mapkę umieściłem człowieku !!!

Cytat:
Czy koniecznie musi być widno?

Chcielibyśmy w końcu zrobić jakiś zlot za dnia bo już niepamiętam kiedy ostatni raz spotkaliśmy się gdy było widno... chyba w tamtym roku... a po ciemku to (za przeproszeniem) gówno widać...

Spokojnie nie irytuj sią ! tylko się upewniałem czy napewno !
To do zobaczenia o 12 w sobote w miejscu zaznaczonym na mapce.

[ wiadomość edytowana przez: NoRbErT84 dnia 2004-11-10 19:22:56 ]

Postaram się też wpaść na zlot.

[ wiadomość edytowana przez: SzybkiKosta dnia 2004-11-11 11:23:56 ]

Będe

sobota - plac teatralny - godz. 12.00 postaram się być - jak mnie żona puści
postaram się być - jakbym sie spóźnił to poczekajcie na mnie

jestem nowy więc prosze o wyrozumiałość i cierpliwość

Cytat:
jakbym sie spóźnił to poczekajcie na mnie

...i tak pewnie z dwie godziny tam posiedzimy więc powinieneś zdążyć...
...ewentualnie gdyby pogoda była do dupy (deszcz?) i w trakcie zlotu podjelibyśmy decyzję o przemieszczeniu się pod jakieś zadaszenie, a ty zastał byś pusty parking pod teatrem, to wyślij sms-a do mnie na 696-411-802 a ja Ci odpisze gdzie się przenieśliśmy...
to samo tyczy się pozostałych spóźnialskich....