MotoNews.pl

Termostat po raz kolejny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie krzyczcie na mnie bo ten temat jest juz oklepany ale mam po prostu konkretne pytanie.

jeden z kolegow napisal ze kupil termostat o danym symbolu 5979.92/J - znalazlem taki za niespelna 60zl (drogo ale taniej chyba juz w olsztynie nie znajde)... ktos inny napisal ze sa termostaty oplowskie ktore pasuja bez wymiany rury...

znalazlem wzmianke o termostacie do astry 1.8 v8 (ktory ma podobno podciecie jak nasz oryginal) ale jak tylko dzwonie do sklepu (w AS) to pytaja mnie o rocznik a symbol jaki podalem wyzej nic im nie mowi bo to nie oryginal

moze ktos zna nr katalogowy tego produktu zebym nie kupil lipy

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Przemek-W dnia 2003-01-03 12:41:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: Przemek-W dnia 2003-01-03 12:43:15 ]

Ciężko Ci będzie znależć ten ze skosem...teoretycznie instnieje ale w praktyce wygląda to zupełnie inaczej...sam doświadczyłem! Przekopaliśmy katalogi i stanęło jednak na "prostym" termostacie f-my WAHLER /Opel Vectra A 1,8-2,0/ w symbolu charakterystyczne oznaczenie 92. Jak zależy Ci na dokładnym oznaczeniu to potem przytargam pudełko z wozu i napisze raz jeszcze.Pozdr! Bogdan

WAHLER 4144.92D 92/107 stopni -w Inter Cars-ie polecili termostacik właśnie z tej firmy- mają bardzo dobre opinie z warsztatów, które montują takowe.Pozdrawiam!