| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2005-01-12 12:26:41 Amatorom szybkiego wzbogacenia się po dorwaniu do klubowego serwera mówimy nasze stanowcze - NIE.
Prawdopodobie nasze ulubione programiki mają licencję GNU i w zasadzie można by je sprzedawać gdzieś pokątnie z symboliczną kwotę za płytę, czas i prąd W związku z powyższym aukcje w stylu takim będą radośnie uwalane przez weryfikatornie z Allegro, oraz maniaków z a.p.a zgodnie zresztą z regulaminem Allegro pkt.25 które to Allego nie lubi ich na swoim podwórku, bo nie! zawsze można poczytać jak ktoś próbował je sprzedawać ps. a jak mają normalną licencje to tym bardziej nie można ich sprzedawać PiratFreeWare to co innego |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-01-12 12:37:49 Zawsze znajdzie sie jakas czarna owca.
P.S. Ostatnio bylem w ASO w Opolu, i rozmawialem z kolesiem z dzialu sprzedazy. W rozmowie cos wyszlo ze mam EPC w domu i .... koles zrobil wielkie oczy, ze to nie mozliwe, ze to nie powinno dzialac, na to ja spokojnie odpowiedni ludzie ktorzy "potrafia" to uruchomic bez klucza Koles sie uspokoil i rozmowa toczyla sie dalej. A wyszlo z niej ze popielniczka do Omegi B kosztuje 450zl. A na to ja zrobilem wielkiiie oczy |