Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-12-01 18:05:15 A moze silniczek ma jakies przecieki oleju? Bo jesli tak to olej pod wplywem temperatury sie wypala , a dmuchawa nawiewa ci to do srodka ![]() |
martinezoo HF MEMBER Hyundai Pony Warszawa | 2004-12-01 19:37:20 Owszem mam uszczelniacze do roboty, ale mam wrażenie, że to zapach spalin gazu..., hmn....
|
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2004-12-03 08:40:09 poniacze maja cos chyba z wydechami i zaciaga spaliny. jak ja mam otwarty szyberdach to mozna sie czasami udusic, bo nie zawsze jest czuc. trzeba sie orzyzwyczaic. ja juz mialem 3 tlumiki i zawsze jest to samo ![]() |
![]() cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2004-12-03 17:17:46 potwierdzam u mnie szyberdach należy zamykać powyżej 100km/h ![]() ![]() |
![]() Dyfuzor HF MEMBER Hyundai Excell jaworzno | 2004-12-06 02:06:11 Witam widze że masz ten sam problem co ja MIAŁEM i po ciezkich staraniach zlokalizowałem przyczyne tego. Słuchaj stary zrób to co ja a raczej spróbuj dokrecić sobie kolektor wydechowy (nakretki mocujące go do głowicy)u mnie dwszystkie nakretki poszłu conajmniej o pół obrotu i naprawde po tym jak reką odjoł smród ustał i jest git i do tej pory mam spkój z tym. Sprubuj może to bedzie to Pozdrawiam narazie ![]() |