MotoNews.pl
10 Przyznac sie .... (70581/91) - PT

Przyznac sie ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
.... ktory HTG sie mi dzis szwendal po ursynowie przy ulicy na uboczu stal zajebisty pony/excel aaa na numerach z SR ... z rybnika

wlasciciel jest ukarany za nie ujawnienie sie bo akurat dzis bylo party na parkingu i w okolicy

Np kto to bo czekalem ....

pozdr

No tak teraz to sie nikt nie przyzna

Ale juz wiem kto to byl ... malo tego w profilu sobie trzyma fotki na parkingu przed moim balkonem

o prosze:

No prosze moj blok w tle 20 lat tam mieszkalem

pozdr

Cytat:
2004-11-17 01:47:08, thaniel pisze:
.... ktory HTG sie mi dzis szwendal po ursynowie przy ulicy na uboczu stal zajebisty pony/excel aaa na numerach z SR

Bądź ostrożny, to dopiero początek , już niedługo na tym parkingu same hyundai'e będą parkować

Co wtorek (czasem w srode) robimy z chlopakami spotkanko na piwko. Wiecie jak to sie mowi wracamy na stare smiecie rzesmy sie juz powyprowadzali od rodzicow ale na ursynow ciagnie nas

A jeszcze musze powiedziec ze ten konkretnie Hyundai jest zajebisty od razu na niego zwrocilem uwage ....

pozdr i rozgladac sie we wtorki ja tez bede

Cytat:
2004-11-17 19:50:34, thaniel pisze:
A jeszcze musze powiedziec ze ten konkretnie Hyundai jest zajebisty od razu na niego zwrocilem uwage ....

Za to zdanie powinieneś zostać ozlocony

Thaniel jak cie sie tak poniacz podoba to pchnij poldka i kup Hyu Będziesz mógł pokazać swoją wizję tego auta

hehe ja juz mam taka slabosc do rodzimej motoryzacji ze sie nie da

co prawda szykuje zakup 2go auta ale bedzie to auto dla zony i bedzie to albo swift gti albo samurai

Dobra kiedy bedzie wiecej HTG na "moim" parkingu sie zintegrujemy

pozdr

Cytat:
Dobra kiedy bedzie wiecej HTG na "moim" parkingu sie zintegrujemy pozdr

Ostrożnie !!! Monopol jest karany.

hihi serio pytam bo wczoraj byl z nami kumpel ma excela i chcial zobaczyc tego co stal a u niego w rodzinie hyundai to jakby standard nawet mi sie nie chce wymieniac ile przekoszonych H mieli

pozdr

p.s. specialne pozdro dla speedmastera i Maca

Dzięki za pozdro Than
Ode mnie też pozdro!

Cytat:
2004-11-17 01:47:08, thaniel pisze:
.... ktory HTG sie mi dzis szwendal po ursynowie przy ulicy na uboczu stal zajebisty pony/excel aaa na numerach z SR ... z rybnika

Jeśli pony 3dzwiowy i ma bardzo nisko osadzony przedni zderzak to może to być auto Gracika ??

Od czasu jak sobie sprawił honde to cóś nie udziela się na forum

Heh, Kudłaty... Ty masz Mazdę i też aż tak bardzo się nie udzielasz
A Pony Gracika jest pięcio- a nie trzydrzwiowe I to właśnie o niego chodzi.
Zresztą Thaniel sam już doszedł czyje to auto

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2004-11-25 21:54:01 ]

Z tymi dzwiami to mogłem coś pomieszać
... 3dzwiowy pony jest Cechola nie Gracika.
A co do forum to .. jeśli nie mam nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywam
A poza tym to że nie pisze nie znaczy że tu nie zaglądam

[ wiadomość edytowana przez: Kudlaty dnia 2004-11-26 20:09:24 ]