NFSU2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie zainstalowalem i zaczynam grac. Jak narazie w oczy rzucila mi sie komioksowa oprawa. Graficznie tez trzyma nalezyty poziom. tryb kariery zostal inaczej zrobiony niz czesci poprzedniej.

Ty mnie nie wkurzaj.. ja nie mam wystarczającego kompa aby jedynkę uruchomić.....

A ja gram w Stronghold teraz

Ja utknąłem właśnie w Fallout Tactics

Mi sie NFSU2 podoba Tak jak i jedynka No ale z realizmem gry to jeszcze daleko do np LFS albo Gran Tourismo
Zreszta zaden NFS nie blyszczal realizmem, wygrywasz jak masz szybsze auto.
Btw. z tego co czytalem 2ka ma miec mniejsze wymagania

nio ja u siebie zainstalowalem, najpierw nie chcialo mi chodzic - do wczoraj wieczora poki kumpel nie przyniosl mi swiezszych sterownikow do grafy...

no i sie zaczelo....mimo ze rozdzialka 800x600 i wszystkie opcje na low lub off - gram

czekam teraz az skoncze robote i jade grac

a tryb kariery faktycznie inaczej wyglada, nawet w sklepach jest wiecej czesci do kupowania - jest tez hamownia ale z niej jeszcze nie korzystalem takze jak dokladnie dziala to nie wiem

a ja miałem mieć to przed wczoraj u siebie a wczoraj u mojej Pani instalowac (u mnie na Duron 700, 256 Ramu i GForce 2 raczej nie pójdzie ) ale kumpel, który mi to wypalał dał ciała i zamista na płytkach 800 MB wypalić zrobił to na 700 i ni ch.... nie idzie ale jutro już będą poprawne CD

tak to jest w światku wyścigów ulicznych że jak masz szybsze autko to wygrywasz mnie tam gierka pasi jak cholera

Speed - ja mam durona 700, 128 ramu, g force 4, i jakos smiga - min ustawienia ale smiga - na poprzednim g forcie 2 tez by poszlo - wiec sprobuj....

a dzisiaj z kolei ja u swojej Agatki posmigam hehe - tam jest celeron 2800, 256 ram, no i radeon 9200 128 mb........tam mam prawie wszystko na full

I'll try ale wtedy moja Pani szybko mnie nie zobaczy (jakieś 3 dni i noce )

hie hie hie - nio ja mimo wszystko wole swoja A. niz gierke

No to u mnie powinno smigac na athlonie 1.7+ 256 MB i GF4MX Trzeba sie przejsc po znajomych

u mnie chodzi plynnie

u mnie na 700, 256 Ramu i GForce 2 chodzi w miarę płynnie

to jest powód mojej żadkiej obecności tutaj ostatnio

Pewnie mnie zlinczujecie ale dla mnie to nie ma rewelacji wole pograc w GranTurismo 2 na PSXie i to na jedynce czyli z dosc kiepska grafika ale za to super miodek

pozdr

Than prosze bardzo

No prosze Voy a masz maske skorzana i pileczke pingpongowa

pozdr

no ba i takie fajne majteczki ze suwaczkiem

Cytat:
2004-11-17 03:15:52, zoom pisze:
Zreszta zaden NFS nie blyszczal realizmem, wygrywasz jak masz szybsze auto. Btw. z tego co czytalem 2ka ma miec mniejsze wymagania

Wypraszam sobie.... a NFS Porsche to co???

Beta -> nadal nie działa

zobaczcie na okladke pisma. A dokladnie co pisze pod tytulem. Fajnie ze jest polski akcent w tej grze

Hihihihi...