| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() funky Nubira kraków | 2004-11-23 22:38:55 Hmm. Zmartwiłeś mnie tym katalizatorem. Ok popytam gościa czemu go zdjął.
pozdro |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-11-23 22:43:56 Bez przesady.
Jeśli auto ma 150 tysięcy to zdjęcie kata nawet mu pomogło... Mógł i zapewne był przypchany... Co powodowało spadek osiągów Podaj rok, cenę... |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-11-23 22:54:20 A może chciałbyś moje 1.5...? Polecam się!!! Pozdr. P. |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2004-11-23 23:10:22 A może miał wypadek i tak go naprawiali że im się katalizator już nie zmieścił Jeżeli przebieg może być trudny do ustalenia to może czeka Cię wymiana pasków dla własnego spokoju i paru innych rzeczy. To są kolejne koszty do tych 15 tys. Jak się okaże, że klima jest pusta to kolejny wydatek, itd itp. Lepiej więc wydać kilka groszy przed zakupem i dokładnie sprawdzić auto. PS. JA swoje sprzedaję za 12 tys |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2004-11-23 23:39:24 A ten klient to wogóle pierwszy właściciel??? Nie ma książki serwisowej lub chociaż rachunków z przebiegiem tego auta??? Jeśli nie ma nic to można sobie rzeczywiście odpuścić. Co do smrodku to zależy, ale możliwe, że nawet długie wietrzenie i mycie tapicerki może nie uskutecznić nieprzyjemnego zapachu, który ma to do siebie, że włazi dosłownie wszędzie. Cięzko by było. Jak papiery mu się "zapodziały" to nie ma co sobie głowy zawracać bo faktycznie 15 tys. piechotą nie chodzi. |
![]() funky Nubira kraków | 2004-11-23 23:56:16 Papiery mowi że ma w domu. Właścicielem jest drugim, podobno kupił w kwietniu od znajomego, ktory mieszka obok i jest do sprawdzenia.
pozdro |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-11-24 06:32:42 Powiem tak pierdol ten samochod z tgo co slysze stan niejest najlepszy a za 15 tys ma byc igielka |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2004-11-24 08:14:17 Dokładnie 15 tys. nie dzieńdobry i wygląda na to, że jeszcze trochę grosza od zaraz trzeba w niego włożyć żeby zacząć jeździć. Niepewny stan i podejrzanie szybko wyzbywa się auta ten gość za wygórowaną cenę. Szukaj dalej a co do Geparda to pytanie czy im faktycznie zależy na Twoim zadowoleniu i bezpieczeństwie czy na Twoich pieniądzach!!! |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2004-11-24 08:20:52 Rzeczywiście, najlepszy pomysł, żeby to zobaczył właściciel espero. Jak byś chciał i nie jest to na jakimś strasznym "zadupiu" to może mogę ci pomóc i to oglądnąć. W gepardy czy inne tego typu instytucje nie wierzę. No i bym się nie napalał - 15 tys na ulicy nie leży, a znowuż 2.0 to nie aż taki cymes, żeby nie było warto kupić 1.8 czy 1.5 w znacznie lepszym stanie. |
A-M 3,2v6 opla, 125p 1,4 ... WARSZAWA-woLa | 2004-11-24 20:23:51
the_undertaker jakbys mogl to napisz jakie i gdzie umieszczone sa na szybie oznaczenia daty produkcji bo jak narazie wszyscy ktorych o to pytalem albo nie wiedza albo twierdza ze niema ale skoro Ty to proponujesz to napewno wiesz pozdrawiam |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2004-11-24 22:41:18 funky nie poddawaj sie tak szybko...
moje espero wyszlo mnie z gazem 8100pln...do tego dochodzi koszt wymiany termostatu i naprawy klimy z tego co mi zostalo... takze dobrze poszukaj a napewno znajdziesz ja jestem bardzo zadowolony z zakupu takze mysle ze i Ty bedziesz... pzdr |