[OT] Pad GG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka
Padła mi lista kontaktów na gg wieć jakby ktoś bardzo chciał to piszcie na 1489715

gg ostatnio ciągle mi pada

Warto na przyszłość wyeksportować do pliku "txt" - trwa to moment.

Słyszeliście,że podobno od 1 listopada GG ma być płatne? Dostalem taki łańcuszek na gg:
"Michał (10-09-2005 17:10)
Callahan (15:37)
08.09.05 16:52:22 MONIKA (- MiSiA -) (3761422)
Darek Słupsk14:03:10Od 1 Listopada, komunikator Gadu-Gadu będzie płatny, z powodu konieczności kupna nowych serwerów.
Na znak protestu przeslij tą wiadomośc dalejPrzepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w
dniach 24.10 2005, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu
taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku
uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na
numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma
SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować
w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje
korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane
są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10
(im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART"
Słyszeliście coś o tym? Mam nadzieje,że to kolejny głupi żart.

Taaa, powodzenia, proponuje nawet kilka smsów wysłać, a wiadomośc na wszelki wypadek rozesłac do 100 osób a nie tylko do 10.

Dostałem taki łańcuszek kiedyś. Z tego co pytałem znajomych i co się okazało, gówno prawda. Nie wiem po co ludzie takie debilizmy wysyłają :/

pamietam że kiedys też cos takiego chodziło po gg... ale to był kit... więc pewnie i teraz tak jest

kto wierzy w łańcuszki na gg to dupa - naiwniak...
Sorry ale taka jest prawda..

Cytat:
2005-09-10 11:02:49, sem pisze:
Dostałem taki łańcuszek kiedyś. Z tego co pytałem znajomych i co się okazało, gówno prawda. Nie wiem po co ludzie takie debilizmy wysyłają :/

Jak to nie wiesz po co? Bo ludzie są głupi i pozwalają jednemu cwaniakowi żerować na frajerach - przecież jak dotrze to do powiedzmy setki ludzi, to na pewno znajdzie się jeden czy dwóch frajerów, którzy wyślą tego sms'a... A na pewno ten łańcuszek dotarł do setek tysięcy ludzi....

Nie ma to jak dobry plan na biznes!

Cytat:
2005-09-10 11:14:51, LifeGuard pisze:
kto wierzy w łańcuszki na gg to dupa - naiwniak... Sorry ale taka jest prawda..

Kiedyś się bawiałem w to, ale nie wymyślałem, a teraz juz nawet mówię kumplom, że nie chcę mieć przysyłanych łańcuszków. Przecież jakby gg było płatne to by odrazu przyszła wiadomość od gg, a nie od kumpla.

Łańcuszki to najgorszy SHIT !! a tak przy okazji to polecam www.tlen.pl warto zainstalować ten komunikator, bo gdy juz nawet gg nawali, to przynajmniej tlen dziala

To ja polecam "konnekt", ladniejszy od tlena i od gg wydaje mi sie ze tez. Oczywiscie konnekt obsluguje gg i tlen.

Cytat:
2005-09-10 11:14:51, LifeGuard pisze:
kto wierzy w łańcuszki na gg to dupa - naiwniak... Sorry ale taka jest prawda..

Ja nie wierzę, w te łańcuszki ale pierwszy raz dostałem łańcuszek o płatności za GG, nadzwyczaj konkretny więc wolałem się upewnić. Zresztą, jeśli GG wprowadziłoby jakiekolwiek opłaty to ja to olewam.Aha - i nie rozsyłałem tego dalej.

Na stronie GG był oficjalny komunikat, że nie będzie płatne.

A nowa wersja GG 8.0 to kompletne badziewie - całe szczęscie miałem instalkę 6.0 na swoim kompie to powróciłem do tej wersji

cześć GaGADzie. Co robisz na forum o 12am?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Około 17:00 przywróciłem się do życia, po piątkowej imprezeie byłem lekko skaleczony a teraz czytam sobie co popisaliście do tegoż piątku