Co myslicie o tej kurtce ???????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co myślicie o tych kurtkach ??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35961811

Tak łatwiej

jeśli mam byc szczery to wieś tańczy i spiewa. chyba że .... nie wiem co. mi sie bmw kojarzy z elegancją a ta kurtka raczej do krzyczącego ferrari mi pasi, tzn wogóle jakaś a'la F1 ona jest. ale to moje zdanie, a o gustach sie nie dyskutuje.
pozdrawiam

Cytat:
2004-11-26 23:48:05, MARCIN_RADOM pisze:
jeśli mam byc szczery to wieś tańczy i spiewa.

Zgadzam się z tym w 100% Wieje wiochą... To już BigStar bardziej mi sie podoba chociaż tesh wiochą zalatuje czasami
A odpowiedzialności nie ponoszą bo jak wpier. dostaniesz to żebyś nie chciał odszkodowania

Też jestem zdania że ta kurtka jest tragiczna, ogólenie jestm przeciwnikiem, i śmieszy mnie aż takie obnoszenie się z logo marki samochodu, rozimiem jeszcze bryloczyk przy kluczach, ewentualnie czapke, no ale nie znaczek na całe plecy w rozmiarze 16" , no ale wszytsko kwestia gustu. Jak już koniecznie chcesz kurtke z logo bmw to dużo lepsza jest taka czarna lub niebieska robiona na licencji F1 Bmw Williams , wygląda jak te co noszą kierowcy F1, jest też do kupienia gdzieś na allegro.

Podzielam zdanie kolegow ta kutrka okropna, beznadziejne kolory, fatalne naszywki. Sorry ale w takiej kutrce wstydzilbym sie nawet pokazac noca w gestym lesie.

Heh, przeciez to kurtka motocyklowa
[I wszystko jasne]
P.S.
Czy motocykle BMW to offtopic na forum?

To było jasne od początku ,że motocyklowa, chodzi o to jak ona wygląda, a pozatym Odziem666 chciał by zapewne w niej chodzić na codzień a nie jeździć motorem, zresztą jak by nie patrzeć to i do chodzenia i do jeżdżenia się nie nadaje.

szczyt buractwa

a ja wam napiszę że w takiej kurteczce na 100% ładnie by wyglądał Maki280. i wszystkim swoim kumplom by zaimponował. aha no i jeszcze mysza by pasował do swojej e-34, pamietacie ją?
alez ja jestem złośliwy!!!!!!!

jest ta williams'owa kurtka tu. zdecydowanie ładniejsza, choc na tyle odważny by w takiej wyjśc to nie jestem

ale to to chyba sobie kupię.
pozdrawiam

Wieś tańczy i śpiewa

do bemki to trzeba ładny dresik a nie jakieś kurtki dla buraków

Cytat:
2004-11-28 12:51:16, draiwer5 pisze:
do bemki to trzeba ładny dresik a nie jakieś kurtki dla buraków

mówisz poważnie, dresik? tosz to profanacja marki

dresik to pasuje idealnie do golfa II z ciemnymi lampami, ale tez i do poloneza z zamiejska rejestracją i wiszącą pod lusterkiem wstecznym płytą CD. aha i jeszcze na tylnej półce piesek z dyndająca głową. no i obowiązkowo złoty blint. jest jeszcze parę gadzetów typowo dresiarskich jak pokrowce z białego misia, swiecąca antena lub spryskiwacze, ale to juz pomniejsze sprawy.
pozdrawiam wszystkich antydresów.

oczywiscie zartowałem osobiście nie nosze dresów

wieś tańczy i śpiewa. szczyt buractwa taka kurtawka

disco w polu...
"Zatańczym? Tera nie, ale się dowiadywuj!"

Ten tekst mogliby umieścić na tylniej części tej wspaniałej kurteczki.
Myślę że na wiejską zabawę w sam raz!

Pozdrawiam.