Rezygnacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j.w od jutra Minio jest głównym moderatorem .
Prosiłbym o zabranie odemnie legitymacji członkowskich klubowiczów i zdjec oraz o podanie namiarów na osobe która zajmie sie nasza www.

Pozdrawiam CZUCZU - decyzja jest nieodwołalna rezygnuje .

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-04 22:01:12 ]

Dvd ma czarek Usa .
G techa ktos wział zostały jeszcze pachołki jak ktos chce leza w garazu kilka sztuk.
Strzałka.

Czuczu ile razy odchodziłeś już z klubu
Myśle że niewytrzymasz dłużej niż do świąt bez Nas

Czuczu wruc do nas !!

Ble ble ble ble , ma ktos foremki pozyczyc??? :p.

czuczu taki duzy chlop z ciebie ale widze ze na urodziny kupie ci smoczek w ksztalcie penisa

Czuczu zanim stracisz moc to zlikwiduj mi status ktsw fan, ktory niewiadomo skad i na co pojawil sie pod moim nickiem

ale sracie naprawde jak male dzieci !!!!!!!! ludzie opanujcie sie nikt nie jest nie omylny , na tym swiat sie nie konczy . Dobra czuczu zawalil ( przynajmniej na to wyglada ) , ale czy to musi miec az takie konsekwencje . Wedlug mnie to wielka paranoja !!!!

zgadzam sie z przedmówca
nie powinniscie az tak drastycznych decyzji podejmowac nikt nie jest nie omylny
a czuczu jest taki jaki jest i juz nikt tego nie zmnieni pogadajcie na spokojnie i napewno sie jakos ułozy

Dopiero co wrocilem do domciu zasiadam przed kompem i dowiaduje sie ze glownym modem jestem

Wiem co nieco od siwego co sie dzieje ale ogolnie nie w temacie jestem.

Wiem ze chodzi o to ze nie bylo spotkania ale zeby od razu tak sie rzucac i ciskac wzystkim. Czu napisz spokojniej o co chodzi, co sie dzieje i ogolnie jak tam.

To ze spotkanie ialo yc a ze go nie ma to tez mi przykro z tego powodu bo lplany andrzejkowe wziely w leb ale zeby do tego stopnia i zeby przez to z klubu odchodzic, no chyba ze jest jakis inny powod.

Czu napisz spokojnie o co chodzi.

POZDROWIONKA i bedzie dobrze, nie bawmy sie w dzieci jestesmy przeciez dyuzymi chlopcami HEHEHE

Mam zarabany cały dzien zajeciami. Mam do dokonczenia 2 strony www.
Jeszcze w nikłych wolnych chwilach robie auto rzeszowiakowi . Wpadam do odmu padniety i co adam sie pulta do mnie prez kom gg i temat na forum ze nie zanioslem jakiegos dokumentu gdzies. Nawet nie wiem jakiego bo przez 3 tygodnie stawialem system z 15 razy .....
Mam po prostu dosc pozbywam sie jednego klopotu ......
ps. Gdybym uwazał ze zawalilem to bym to napisal - pisalem wielokrotnie na gg adamowi ze nie mam czasu na nic co moze potwierdzic wile osob ktore u mnie bywaja i zawsze robie cos waznego.

THE END

Samael sciagnałem.

Dzieki Czuczu

Sorki ze tak pozno ale wlasnie mi ktos napisal zebym luknal na foruma. Czytam i nie wierze...........

Czu prosze nie rob nic na szybciora. Please please, Czu badz silny, nie daj sie emocja, my Cie tu potrzebujemy,
czasem jest tak, czasem inaczej ale suma sumarum wzystcy koczymy w garazu cali w smarze, wiec nie przejmuj sie takimi sprawami... prosze..

Czarek to nie jest na szybciora.

Myslalem o tym przed zlotem , na zlocie i po zlocie zwlaszcza po zlocie.
Czy cos sie zmieni czy bede mial naklejke czy nie i czy bede na www ?????
Po prostu nei chce byc memberem Villi rozumie to chyba najlepiej ze wszystkich ....
Mój dom jest zawsze otwarty garaz tez i mozecie zawsze wpadac...... Nigdy chyba nikomu z was nie odmówiłem pomocy w holowaniu itp czy naprawie auta i mam nadzieje ze to sie zmieni, zawsze moglem na liczyc wiekszosc z was !!!

Zwłaszcza na Minia czy Viliego którzy pomogli mi wiele razy.
Do zobaczenia na drodze.
Ps. Jutro juz nie bede modem ani memberem ... pozdro 4 all - Minio odezwij sie na gg dam ci szczegóły jak adminowac forumem....
Strzałka. ps. Bede sie tu udzielal dalej wiec nic nei bójcie ......

Czy to takie proste! Odejsc, nie ponosic zadnych konsekwencji, tak poprostu zostawic wszystko i pozbyc sie tych chwil dla ktorych warto sie poswiecac. A Czuczu nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi! Zreszta wylaczajac rozmowe czy blokujac mnei na gg sie nie dowiesz!

Ta ucieknij! Po pierwsze wcale nie masz tak zarabanego czasu. Po drugie to tak daleko. A mi sie obrywa a nie tobie. To ty zjebales a ja dostalem zjebke od Auto Expresu!

A ty co zrobiles odwrociles sie i sami sobie rozwiazujcie! Fakt tak najlatwiej! Moze tez podaze ta droga!

Ja tez mam wszystkiego dosc!

Odblokowałem cie o ile nie pamietasz.
To co powiedziales tylko dolalo ta krople.... Niektórzy wiedza o co mi chodzi w tym vili , czarek i minio którzy byli u czarka w domu gdy mówiłem co zrobie......

Pomogłem w zlocie tak jak obiecałem viliemu.Koniec.

Czuczu co to za spiski o ktorych tylko ty wiesz? a ludzie wmieszani w to nie! Widzisz a ja nie mam zielonego pojecia o co ci chodzi!

No szkoda Jacek, masz wolny wybor tak jak kazdy z nas. Szkoda ze juz zadecydowales. Mam jednak nadzieje ze dalej bedziemy sie spotykac ( kawka, kolacyjka itp .), a i na swieta cie napewno nawiedze bo juz sobie obiecalem ze ci cos z garazu zakosze . Pozdrawiam

A ja mam nadzieje ze czuczowi sie okres zbliza i stad te zmienne nastroje i ze za kilka dni bedzie juz po staremu.

W koncu co jak co ale KTSW bez naszego czucza to nie to samo. Jaki jest taki jest (nie mam juz pretensji o moje ststusy) ale to jest wlasnie czuczu.

I po prostu sie chlopak zdenerwowal, wyzalil i mam nadzieje ze bedzie jak bylo.

A papierki jakies to sie poswiece i zaniose ja wiec podeslijcie mi je jakos i po krzyku.

Pozdro dla wszystkich i czu daj spokoj jakos damy rade, w dobie dziury ozonowej i efektu cieplarnianego takie problemy to nie problemy HEHEHE czu smajlnij sie i moderuj nam dalej (ale statusow juz nie zmieniaj )