| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-02 15:37:03 j.w od jutra Minio jest głównym moderatorem .
Prosiłbym o zabranie odemnie legitymacji członkowskich klubowiczów i zdjec oraz o podanie namiarów na osobe która zajmie sie nasza www. Pozdrawiam CZUCZU - decyzja jest nieodwołalna rezygnuje . [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-04 22:01:12 ] |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-02 15:49:52 Dvd ma czarek Usa .
G techa ktos wział zostały jeszcze pachołki jak ktos chce leza w garazu kilka sztuk. Strzałka. |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2004-12-02 16:15:42 Czuczu ile razy odchodziłeś już z klubu Myśle że niewytrzymasz dłużej niż do świąt bez Nas |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-12-02 17:43:35 Czuczu wruc do nas !! |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-12-02 17:46:17 Ble ble ble ble , ma ktos foremki pozyczyc??? :p.
|
Rapcio User Golf 4 R32 263km Stalowa Wola | 2004-12-02 18:20:12 czuczu taki duzy chlop z ciebie ale widze ze na urodziny kupie ci smoczek w ksztalcie penisa |
Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-12-02 18:34:46 Czuczu zanim stracisz moc to zlikwiduj mi status ktsw fan, ktory niewiadomo skad i na co pojawil sie pod moim nickiem |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-12-02 20:34:18 Dopiero co wrocilem do domciu zasiadam przed kompem i dowiaduje sie ze glownym modem jestem Wiem co nieco od siwego co sie dzieje ale ogolnie nie w temacie jestem. Wiem ze chodzi o to ze nie bylo spotkania ale zeby od razu tak sie rzucac i ciskac wzystkim. Czu napisz spokojniej o co chodzi, co sie dzieje i ogolnie jak tam. To ze spotkanie ialo yc a ze go nie ma to tez mi przykro z tego powodu bo lplany andrzejkowe wziely w leb ale zeby do tego stopnia i zeby przez to z klubu odchodzic, no chyba ze jest jakis inny powod. Czu napisz spokojnie o co chodzi. POZDROWIONKA i bedzie dobrze, nie bawmy sie w dzieci jestesmy przeciez dyuzymi chlopcami HEHEHE |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-02 20:53:58 Mam zarabany cały dzien zajeciami. Mam do dokonczenia 2 strony www.
Jeszcze w nikłych wolnych chwilach robie auto rzeszowiakowi . Wpadam do odmu padniety i co adam sie pulta do mnie prez kom gg i temat na forum ze nie zanioslem jakiegos dokumentu gdzies. Nawet nie wiem jakiego bo przez 3 tygodnie stawialem system z 15 razy ..... Mam po prostu dosc pozbywam sie jednego klopotu ...... ps. Gdybym uwazał ze zawalilem to bym to napisal - pisalem wielokrotnie na gg adamowi ze nie mam czasu na nic co moze potwierdzic wile osob ktore u mnie bywaja i zawsze robie cos waznego. THE END Samael sciagnałem. |
Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-12-02 21:05:13 Dzieki Czuczu ![]() |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-02 23:03:41 Czarek to nie jest na szybciora.
Myslalem o tym przed zlotem , na zlocie i po zlocie zwlaszcza po zlocie. Czy cos sie zmieni czy bede mial naklejke czy nie i czy bede na www ????? Po prostu nei chce byc memberem Villi rozumie to chyba najlepiej ze wszystkich .... Mój dom jest zawsze otwarty garaz tez i mozecie zawsze wpadac...... Nigdy chyba nikomu z was nie odmówiłem pomocy w holowaniu itp czy naprawie auta i mam nadzieje ze to sie zmieni, zawsze moglem na liczyc wiekszosc z was !!! Zwłaszcza na Minia czy Viliego którzy pomogli mi wiele razy. Do zobaczenia na drodze. Ps. Jutro juz nie bede modem ani memberem ... pozdro 4 all - Minio odezwij sie na gg dam ci szczegóły jak adminowac forumem.... Strzałka. ps. Bede sie tu udzielal dalej wiec nic nei bójcie ...... |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-12-02 23:27:21 Czy to takie proste! Odejsc, nie ponosic zadnych konsekwencji, tak poprostu zostawic wszystko i pozbyc sie tych chwil dla ktorych warto sie poswiecac. A Czuczu nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi! Zreszta wylaczajac rozmowe czy blokujac mnei na gg sie nie dowiesz!
Ta ucieknij! Po pierwsze wcale nie masz tak zarabanego czasu. Po drugie to tak daleko. A mi sie obrywa a nie tobie. To ty zjebales a ja dostalem zjebke od Auto Expresu! A ty co zrobiles odwrociles sie i sami sobie rozwiazujcie! Fakt tak najlatwiej! Moze tez podaze ta droga! Ja tez mam wszystkiego dosc! |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-02 23:37:51 Odblokowałem cie o ile nie pamietasz.
To co powiedziales tylko dolalo ta krople.... Niektórzy wiedza o co mi chodzi w tym vili , czarek i minio którzy byli u czarka w domu gdy mówiłem co zrobie...... Pomogłem w zlocie tak jak obiecałem viliemu.Koniec. |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-12-02 23:43:20 Czuczu co to za spiski o ktorych tylko ty wiesz? a ludzie wmieszani w to nie! Widzisz a ja nie mam zielonego pojecia o co ci chodzi! |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-12-02 23:54:18 No szkoda Jacek, masz wolny wybor tak jak kazdy z nas. Szkoda ze juz zadecydowales. Mam jednak nadzieje ze dalej bedziemy sie spotykac ( kawka, kolacyjka itp |
zoom User zoom zoom | 2004-12-03 00:07:16 |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-12-03 00:48:51 A ja mam nadzieje ze czuczowi sie okres zbliza i stad te zmienne nastroje i ze za kilka dni bedzie juz po staremu.
W koncu co jak co ale KTSW bez naszego czucza to nie to samo. Jaki jest taki jest (nie mam juz pretensji o moje ststusy) ale to jest wlasnie czuczu. I po prostu sie chlopak zdenerwowal, wyzalil i mam nadzieje ze bedzie jak bylo. A papierki jakies to sie poswiece i zaniose ja wiec podeslijcie mi je jakos i po krzyku. Pozdro dla wszystkich i czu daj spokoj jakos damy rade, w dobie dziury ozonowej i efektu cieplarnianego takie problemy to nie problemy HEHEHE czu smajlnij sie i moderuj nam dalej (ale statusow juz nie zmieniaj |