Barbórka Cieszyńska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema

Chłopaki czy nie wybiera się któryś z wasz z okolic krakowa na Barbórke Cieszyńska. A jak tak czy macie może jakies informacje kiedy to dokladnie jest ztego co mi wiadomo to rajd odbedzie sie w Sobote 20. ALe potrzebuje dkoladnych informacji(jakis mapek dojazdowych, i kiedy beda sie odbywac poszczegulene oesy i o których godzinach. Jak by ktos mila takie informacje to prosze o info na GG: 1901902

dzieki z góry pozdr

Wszystko powinno byc na www.speedzone.pl, niestety organizator nie prowadzi oficjalnej strony rajdu. Poza tym na portalach rajdowych pewnie cos bedzie bo Barborka to w listopadzie jedyny rajd w kraju i przez to rownie glosny jak rajdy Mistrzostw Polski.

Oki dzieki wielkie

Ja tez jade , mapek raczej nie bedzie, chyba ze ktos zrobi i na neta pusci.

Styklo by sie jakos zgadac moze bysmy pojechali na dwa auta bo ja nigdy nie bylem w tamtych rejonach

Cytat:
2004-11-14 19:47:25, yapko pisze:
Wszystko powinno byc na www.speedzone.pl, niestety organizator nie prowadzi oficjalnej strony rajdu. Poza tym na portalach rajdowych pewnie cos bedzie bo Barborka to w listopadzie jedyny rajd w kraju i przez to rownie glosny jak rajdy Mistrzostw Polski.

kurna chciałem z abdullem zrobić oficjalną strone rajdu to gosc z ak(dyrektor? barborki) powiedział ze ktos to robi :/ i jak zwykle nic nie ma, a chcieliśmy im to zrobić ZA DARMO

Cytat:
2004-11-14 23:52:58, LoRd_S pisze:
kurna chciałem z abdullem zrobić oficjalną strone rajdu to gosc z ak(dyrektor? barborki) powiedział ze ktos to robi :/ i jak zwykle nic nie ma, a chcieliśmy im to zrobić ZA DARMO

He he Seba To jest Polska, jeszcze sie nie przyzwyczaiłeś?

odsyłam do strony automobilklubu cieszyńskiego http://www.bronowski.pl/~automobil/!run2003.php3
na razie nie wiele (lista zgłoszeń i cośtam jeszcze) reszta ma być puźniej

Na stronie klubowej nic tam nie ma Może w jakiejś lokalenj prasie będzie jakiś dodatek z mapkami Ale to jest jakaś parodia Nic nie wiadomo I jak tu nie kochać rajdów w Polsce.

Siema

Sluchajcie tu mi sie wydaje ze moze byc najwiecej informacji tylko musza to dzisiaj zakualizowac

http://www.speedzone.pl/

Cytat:
2004-11-15 00:40:46, kszlakrider pisze:
odsyłam do strony automobilklubu cieszyńskiego http://www.bronowski.pl/~automobil/!run2003.php3 na razie nie wiele (lista zgłoszeń i cośtam jeszcze) reszta ma być puźniej

Już chyba od tygodnia na tej stronie jest w plików WORDowskim cała rozpiska godzinowa odcinków. Mapek nie ma, ale po nazwach miejscowości można sobie porównać ze starymi mapkami

Cytat:
2004-11-15 09:38:53, filemon pisze:
Już chyba od tygodnia na tej stronie jest w plików WORDowskim cała rozpiska godzinowa odcinków. Mapek nie ma, ale po nazwach miejscowości można sobie porównać ze starymi mapkami

Wiesz na dobrą sprawę masz rację Barbórka Cieszyńska to przecież musi być w Cieszynie a nie w Gdańsku Ale tak na poważnie porównać sobie można tylko to chyba nie za wiele da.

Dobra sluchajcie sa juz mapki na speedzone.pl ale tylko odcinka w "Pasiekach" i w "Haźlach" te dwa pierwsze jakos u mnie nie działaja . Byl juz ktos kiedys na tej Barbórce jakl to sie ma do ubiegłych edycji w ktorej mijscowosci sa ciekawe odcinki bo nie wiem na ktury jechac. Tylko nie piszcie mi zebym jechal na kazdy

[ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2004-11-17 18:29:13 ]

człwieku nie w haźlach tylko w chażlachu!
sorry że sie czepiam ale niedaleko mieszkam i nie chce mi to przez uszy przejść

Spoko

Fajne sa tam odcinki

my tez mamy mapki : www.rajdy.info.pl

No i kolejna "cieszynka" przeszła do historii...
Było jak zwykle bardzo ślisko, wąsko i kręto.

Może napisze troszke o występie "starych fiatów".

Tomek Cecot (Fiat 131) niestety wycofał się po ósmym oesie, po tym jak pekła półośka. Wcześniej oczywiście dostarczał wiele radości kibicom swoją widowiskową jazdą
Więcej o starcie na www.cecot.w.pl

Paweł Kopacz (Fiat 126p A0) notował świetne czasy na poszczególnych oesach, na pierwszym odcinku był nawet 10 w generalce (jechało ok 100 załóg). Ostatecznie zakończył rajd na bardzo dobrym 47 miejscu w generalce. Niestety nie obyło się bez małej awarii. Po drugiej pętli wylał się olej ze skrzyni na sprzęgło

Dla Pawła Dudzińskiego (Fiat 126p A0) był to dopiero drugi start w PPZM więc jechał swoim tempem i ostatecznie uplasował się na 66 miejscu. Zresztą zachęcam do przeczytania jego relacji z rajdu. [LINK]