Zabawa na śniegu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cze co byscie powiedzieli aby dzisiaj posmigac wieczorem na Centrum np.o 20???napiszcie jak cos.pozdro.

Hehe obudziles sie wkoncu, a juz myslalem ze zapadles w sen zimowy.
Co do smigania to tam prawei codziennie mozna kogos spotkac.
Zapewne i dzisiaj Combolot bedzie sobie smigal tam ale o ktorej jeszcze nie wiem.

Napiszcie o ktorej to wpadne przetestować kotleta na zimówkach

O 23 jade do kornela na zaklad, i prosto z tamtond drzemy na plac.
Tak ze o 23;15 bedziemy smigac. Komu sie bedzie nudzilo moze wpasc napewno zejdzie nam conajmniej do 24.

przejeżdzałem tamtędy z jakąs godzinke temu w celu wybadania czy ktoś się ślizga, to oprocz kierowcy audi, ktorego dopadla policja nikogo niebyło na ślizgawce miejskiej

ślizgałem się tam około 20... poza mną ze trzy, może cztery furki dawały radę w cyrklach (poza nimi - kilku gapiów rozdziawiających mordy i bijących brawo ) Pozdro dla kierowcy beemki

Cytat:
2004-11-24 22:52:46, McAbra pisze:
ślizgałem się tam około 20...

McAbra może jutro sie wybieżemy moim kFiatem 125 py???????

[ wiadomość edytowana przez: MaCa dnia 2004-11-25 00:06:54 ]

Heh Fajnamacie miejscowke

Powiem ,ze bylo calkiem sympatycznie. Poczatkowo ja i draco okupowalismy parking Pozniej dolaczyly jescze dwa autka. Nie bylo tak fajnie jak wczoraj, ale napewno jutro bedzie lepiej

Cytat:
2004-11-24 22:52:46, McAbra pisze:
(poza nimi - kilku gapiów rozdziawiających mordy i bijących brawo ) Pozdro dla kierowcy beemki

Sluchajcie ze zlotu zostalo troszke biletow . Moze wspomozcie klub , postawcie Lesia na wejsciu i zbierajcie oplaty .

Cytat:
2004-11-25 03:46:52, _Gallus_ pisze:
Sluchajcie ze zlotu zostalo troszke biletow . Moze wspomozcie klub , postawcie Lesia na wejsciu i zbierajcie oplaty .

Nie ma sprawy - ale pytanie - czy klientów Centrum też mamy molestować o zapłacenie? Bo nie wiem czy się z tego faktu ucieszą

napewno klijęci będą zadowoleni zapłacą 5 zł i popatrzą jak moża sie w zimie pobawić autem!! jak popada świeży śnieg to wtedy moża robić coś fajnego!! może w niedziele po spotkaniu !!

Cytat:
2004-11-25 09:20:03, rzeszowiak pisze:
napewno klijęci będą zadowoleni zapłacą 5 zł i popatrzą jak moża sie w zimie pobawić autem!! jak popada świeży śnieg to wtedy moża robić coś fajnego!! może w niedziele po spotkaniu !!

to moze za dodatkowa doplata dostana jeszcze kurs jak powinno wychodzic sie z poslizgow

w Rzeszowie wyprowadzanie auta z poślizgów jedna godzina kosztuje 35 zł !! my damy po promocji 25 !! bo to dla klijętów !!

Cytat:
2004-11-25 17:41:48, rzeszowiak pisze:
w Rzeszowie wyprowadzanie auta z poślizgów jedna godzina kosztuje 35 zł !! my damy po promocji 25 !! bo to dla klijętów !!

A co to ?? Jakas szkola?? Jesli tak to jakos dziwnie bo na samo paliwo wiecej wydadza, nie mowiac juz o ich autku do tego, no chyba ze podjezdza sie swoim, juz zatankowanym samochodem . Ale to by bylo smieszne juz . Pozdr

ja ja mieszkałem w Rzeszowie to tak było !!

Wyedytowałem.
Jakies %%%%% mialy jazdy . Dobrze ze tu posprzatalem....

A codo Rzeszowiaka i pseudo namiarów to powodzenia biorac pod uwage ze auto stoi u mnie rozwalone

Cytat:
2004-11-28 19:57:43, CZUCZU pisze:
Wyedytowałem. Jakies %%%%% mialy jazdy . Dobrze ze tu posprzatalem....

He He CZUCZU masz racje