MotoNews.pl
6 3miejski sylwester (72992/13) - PT

3miejski sylwester

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, że był podobny wątek autorstwa Franca jakijś czas temu ale nie mogłem go odnaleźć, próbowałem wyszukiwarki ale ona jakoś nic nie wyświetla, jeslli moderzy odnajdą ten wątek to będę dźwięczny za połączenie

Teraz do rzeczy, gadam właśnie na GG z Resorem na temat jakiegoś klubowego sylwestra, wynając jakijś domek na 2 dni poza 3miastem etc., kto byłby chętny, jest niestety już troszku późno więc proszę się szybko zdeklarować cobyśmy jeszcze cosik znaleźli na normalne pieniądze

Siemanko!Tak sobie pomyslelismy ze fajnie by bylo zrobic sylwka klubowego poniewaz kogo nie pytalem ten nie ma jeszcze planow a robi sie pozno.Tak jak napisal Huey chcialbym abysmy zrobili sobie sylwestra gdzies poza 3miastem wynajmujac domki i sale.Sylwek wypada w tym roku z piatku na sobote wiec super sprawa bo nastepnego dnia nie 3ba sie zwijac do domu i mozna spedzic ten czas z innymi atrakcjami np.kulig(jesli oczywiscie pogoda pozwoli).
Piszcie co wy na to jak najszybciej poniewaz czas sie kurczy a 3ba wiedziec ile miejsc szukac i co za tym idzie jaka kase 3ba bedzie przygotowac.Jesli beda chetni of course.
Jesli sa jakies propozycje co do miejsca (borsk?,wierzyca?lapino?itd) lub moze ktos zna jakies sprawdzone miejsce to niech pisze.
Mam nadzieje ze beda zainteresowani i znajac przyblizona liczbe osob bedzie mozna ruszyc mala ekipa w teren celem dokonania rezerwacji itd.
Jeszcze raz prosze o jak najszybsze podejmowanie decyzji i jesli ktos z 3 miasta wie ze na bank nie jedzie z nami to niech tez napisze .Z gory zycze wszystkim milej zabawy w szampanskim nastroju !!!!

no my z Karolina tez nie mamy planow, poszukam i zorientuje sie jesli mi sie uda w cenach i lokalizacjach,ale wy tez szukajcie, bo nie wiadomo czy znajde.

Narazie nie mam planow co do sylwka Trudno mi sie wypowiedziec.

Jak narazie jedynie moge powiedziec Hmmmmmm...
i jeszcze raz Hmmmmmm..... bo nei mam planow na dzien dzisiejszy.

Ludzie, q..a, napiszcie jeśli chociaż bylibyście zainteresowani taką imprezką, a jeżeli będzie ktoś zdecydowanie przeciwko to również, jest już późno, trzeba się spieszyć, chciałbym podzwonić po ośrodkach ale co mam mówić jak nie wiem kogo brać pod uwagę, jeśli na razie pewnych osób jest raptem 5, z taką ilością nie ma co załatwiać

Dziekuje za propozycję ale nie skorzystam.

Dzięki ale ja również się nie piszę

Też dziękuje za zaproszenie i tez nie skorzystam ...

Ja juz wiem ze na 100% nie skorzystam

A ja na Sylwestra wybieram się właśnie do 3miasta...
Ale nie mam zamiaru z niego się ruszać...
A za jakis czas może 3miejski oddział Klubu wzbogaci się o kolejnego... sympatyka tej marki kosztem śląskiego oddziału...
Wszystkiemu winne są gdańszczanki... Szczególnie jedna...

Pozdrawiam,

Egon

Heh!To narazie wiemy tyle ze nic nie wiemy.Ja z Iwona+Franc z Karolina +Huey z Adamem i Zona i to narazie tyle mam nadzieje ze Q100 z Iwona tez pojada jesli to wogole wypali.W niedziele chcielismy ruszyc cos szukac ale jak narazie jest malo osob wiec chyba nici z tego ale czekamy na dalsze glosy.
P.S.FAZI FAJNA SYGNATURKA! ^^JA TEZ LUBIE CZASEM POMARZYC^^

Witam
Ja osobiscie nie mam zadnych planow, moze sie zdecyduje ja + 1, ale na razie to 50%, nie myslałem jeszce o sylwestrze