Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2004-11-29 23:39:36 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla wszystkich moich imienników...
Lista życzeń: -Pięknych i szybkich autek -Pięknych i wiernych kobiet -6'ki w totka ( do wydania na autka i kobiety ![]() ![]() -Optymizmu (przynajmniej na tyle żeby uwieżyć że te życzenia się spełnią) PS. Wiem że jesio z 25min czasu jest, ale ostatkiem sił trzymam się na nogach... (sobotnia imprezka urodzinowa się trochę przeciągnęła... ![]() ![]() |
![]() Hycelius e38 740, e34 m5 Poznań | 2004-11-30 08:07:30 Przyrostów masy i tanich samochodów ![]() |
![]() Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-11-30 16:11:57 Również życze wszystkiego dobrego dla was chłopaki no i dziewczyny bo dla mnie za fajne nie będą bo niestety rzuciła mnie kobita w niedziele a w poniedziałek okurat rok by nam mijał ![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego!! |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-11-30 17:37:41
Twarog nie zazdroszcze... powiem Ci tylko olej sprawe!!!!!! byla ta bedzie nastepna itd. jak mi to ojciec powiedzial to sie wkurwilem a teraz wiem ze mial racje ![]() pozdro trzym sie |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-11-30 18:46:55 Bo mial racje ![]() ![]() A wszystkim Andrzeja wsio naj naj!!!!! ![]() |
![]() CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2004-11-30 19:19:33 I Ja sie dołączam!
Ps. Właśnie ide na impreze ![]() |
![]() Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-12-01 17:54:27 Dzieki Dejta za współczucie łatwy okres to dla mnie nie jest szczególnie ze była to moja pierwsza i tak sie to skonczyło ze zostawiła mnie dla innego którego poznała miesiąc temu w szkole i przy pierwszej dziewczynie tak dostąłem po dupie a przez rok mnie zapewniała ze mnie kocha i chce byc ze mna do konca no i jak widac nie wyszło ![]() ![]() pozdro |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-12-01 20:23:37 ![]() Pozdro i wez sobie do serca to co Ci mowie bo i tak sam do tego dojdzesz predzej czy pozniej... Wlasnie dla tego ci to mowie zebys doszedl predzej |
![]() Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-12-01 22:49:48 Naprawde wielkie dzięki Dejta dobry z Ciebie chłop.
Wiem ze masz racje zepredzej czy póxniej przejdzie ale narazie niechce mi to przejsc i sądze ze prędko nie przejdzie. Nic tylko wziąść i sie powiesic ![]() |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-12-02 18:45:13 Jak Cie zostawiła dla goscia ktorego poznała miesiac wczesniej to znaczy ze nie była warta dalszych poswiecen ![]() ![]() ![]() |
![]() Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-12-02 22:19:53 Vyzn-R codzinnie sie wyrywam na browca z kumplami (tylko nie w tkaie miejsca ale to z czasem) a zaraz ide na piwko z kolezanką która nas zapoznała wogóle z tamtą. W sobote robie urodziny (bo jutro mam 20) to sie nawale chyba jak dzika swiania jak za starych dobrych czasów ze impreze zawsze konczyłem w ten sam sposób nieprzytomny w kącie gdzies ![]() ![]() ![]() pozdro i dzieki za współczucia (podobno wyglądam jak wrak człowieka ![]() |
![]() Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2004-12-02 23:35:16
No to najlepszego z okazji urodzin... PS. Co do kobiet: 1sza po 10miesiacach ze mna postanowiła..... chodzić z moim wówczas nejlepszym kumplem... W ramach zemsty i odreagowania ja zrobiłem podobnie - po dojściu do siebie (pare miesięcy niestety - człowiek był młody i gupi) zacząłem chodzić z jej kumpelą.... ale jak się okazało po podobnym czasie, od pewnego czasu grałą na 2 fronty.. (ja i jesio jeden) no i ją pogoniłem... Teraz jestem na takim etapie egzystencji że mam sporo koleżanek, 1 prawdziwą przyjaciółkę.... i od czasu do czasu jakąś dziewczynę ale bez specjalnego przywiązywania się.. po prostu: "jeśli zechcesz odejść - odejdź, jeśli wrócić - "...to się bujaj ![]() Wiem że to ciężko, ale przy odpowiednich przyjaciołach / rodzinie (w moim wypadku bardzo "rozrywkowy" kuzyn) nawet nie zauważysz kiedy to wszystko przestanie cię obchodzić... ten układ ma w sumie tylko 2 wady: - na zapominanie człowiek traci zdecydowanie za dużo kasy i zdrowia... - po pewnym momencie człowiek wcale nie ma ochoty się wiązać na stałe z jakąś dziewczyną... a jeśli ma chęci to ma też i stos nerwów i obaw.... (to jest taka cienka linia między byciem luźnym i elastycznym a byciem zimnym i obojętnym) Jedno jest pewne: praktycznie każdy musi przez to przejść, wcześniej czy później ale musi - zatem ciesz się że wcześniej a nie po 4-5 latach bo wtedy było by o wiele gorzej... Pozdrawiam.... i ide spać bo jutro mam zaliczenie wykładów ze spawalnictwa... |
![]() CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2004-12-03 00:02:36 Nomad - Nie ma to Jak Jedna Prawdziwa i Ukochana osoba ![]() Ps. Ale punkt widzenia zmienia sie wraz z mijscem siedzenia. |