Nowu 125 w klubie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem sie wszystkim pochwalić z pomocą Mara zakupiłem dzis FSO 125p
Czyli klub wzbogaca sie o kolejne duże tylnio napędowe autoko , które docelowo ma byc czymś na kształt Bartosia , może , przy pomyślnych wiatrach Monte Carlo
Co można napisać , rok 91 , po blacharce , znaczy połatany , i pomalowany na zielono , skrzynia V , silnik ... polonez ale po jazdach testowych wydaje dziwne dzwięki , jakoś mnie to nie stresuje , dostaje drugi do remontu od poprzedniego właściciela , więc coś sie wyrzeźbi .Zagazowany .
Autoko dostało strzała , znaczy wjechało pod terenówke z halkiem i zestawem przeciwpiechotnym bedzie przy tym dłubania , ale jeździ , światła są całe ,
Mar przetestował Fiacika i uśmiech na jego twarzy pozwala mi wierzyć że coś z tego będzie
Dzienki Mar za pomoc , i dzienki Carv za udostępnienie miejsca na graty bonusowe
Do autka dostaję kpl drzwi , maski , silnik , skrzynie IV , i drobnice
Mcqueen , 132 czeka szykuj kasiore

Yeah!! gratulacje raz jeszcze!

Fotky poka....

ps. McQ, jak tam ze 128? Ozwij sie jak cośik wiesz już .

podajcie gdzie (na czyjegoś serwa) to podeśle kilka szybkich fotek (słabe bo z telefonu)
co do autka to faktycznie silnik troche zaczoł grzechotać, ale co tam :p , oprócz slickówi tego silnika to całkiem spoko autko...
ps. blady czekoladki są pycha

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Gratuluje .
Czekam na fotki .
A co MCQUEEN 132 kupujesz??
Jak już ją kupisz to koniecznie na sesję zdjęciowa trzeba się umówić,i służę kserem instrukcji

Noto wreszcie kolejny pożadny samochód w klubie 125p rządzi Teraz tylko szybko go doprowadź do jak najlepszego stanu.

No to gratuluje zakupu i witam wsrod Kanciastej braci Kredensowcow

robią sie małe roszady

no i gratulejszyn

[ wiadomość edytowana przez: DamianS dnia 2004-11-21 23:16:59 ]

To juz 6 Fiat 125 w moim życiu , z pięciu pozostałych 2 poruszają się po polskich drogach prócz tego sporego dorobku jest ciągle 132 p i było 132 gls
Ma sie ten dorobek
Ten będzie zabaweczką na weekendy , na co dzień mam dupowoza służbowego .Ale mnie korci dohca tam wsadzić ...

I na dodatek w jedynym słusznym kolorze ten fiacik jest.

e tam słuszny- nie znasz sie ,czarny,czerwony,morelowy(pomarańczowy), i wszelkie rajdowe barwy,a nie...

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Fotki w profilu , maska w słusznym kolorze , autko wybebeszone , wywalone wszystko co było w nim nie potrzebne , uzbierał się tego pełen bagarznik astry kombi na lato mam motylki 14' , będzie na nich miodnie wyglądał , na zime czekają 13 z ascony , tylko szukam na nie tanich zimówek , chociaż 2 szt .
Przednie fotele i tylnia kanapa mają środkiem zielone wstawki z materjału , a przednie fotele oparcie łączone z zagłówkiem , nie wiem może to z łady , ale poprzedni właściciel twierdzi że to są właśnie orginały, takie były od nowości , dziwne , bo siedzisko jest zwykłe , jak w każdym dfie a oparcie "turystyczne" i nawet trzyma

gratuluje zakupu )) heh przy pomyslnych wiatrach tez przylacze sie do rodzinki kanciastych ale narazie nic nie pisze wiecej

a jak sie nim fajnie jeździ
troche brudny jest,ale wygląda całkiem znośnie ,
fotele faktycznie ładnie trzymają(oparcia)
a jak teraz brzmi a zasługa w tym moja-mam nadzieje że sie Blady nie gniewasz za ten wydech,jakoś sie tak zagioł SAM

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

ciesze sie ze sie rodzina powieksza ,
SzymonX stań na głowie i kupuj fiata, na wiatry nie zwracaj uwagi,

PS:Fiacik goólnie QL, no i ta maska , miód, teraz dbaj o te wszytkie Fiaty

Szymon ty lepiej kupuj Df'a i nie dumaj czy kupić czy nie . A Ty Blady bierz się do roboty i pakuj jakies ładne DOHC

Nooo, fajowy...
Teraz znowu ja, nie zważając na wiatry i opady planuje kolejny zakup. I przybędzie kolejny 125 w klubie .

no to Race ja czekam, Fiatów nigdy zadyżo tylko podrzuć jakos galerie bo mam ochote pooglądac foteczki tych bestii, pozdrawiam!

Cytat:
2004-11-29 21:34:23, Race_D pisze:
Nooo, fajowy... Teraz znowu ja, nie zważając na wiatry i opady planuje kolejny zakup. I przybędzie kolejny 125 w klubie .

ty przstan kupowac te fiaty bo dla nas zarbaknie

blady ladny fiacik ten kolor to serio zielony ??? bo na fotkach wyglada mi na zółty ale to pewnie moje spatrzenie psychiczne GRATULUJE

Gratuluję zakupu. Fiacik widać, że wiele przesedł, bez jazdy próbnej mało można o nim wizualnie dobrego powiedzieć, ale mam nadzieję, że będzie z tego super auto. Ile dałeś?