"Święty Mikołaj"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
za Interia.PL

"Mieszkaniec Rybnika nie wierzył własnym oczom, gdy w sobotę rano zobaczył swój samochód w pobliżu miejsca, z którego trzy tygodnie wcześniej go skradziono.

Złodziej, który podpisał się jako Święty Mikołaj, nie tylko oddał auto, ale też wymienił opony na zimowe. Zadowolił się samochodowym radiem.

„Za szybą właściciel znalazł kartkę z podziękowaniami i informacją, że zimówki są rekompensatą za użyczenie samochodu i jednocześnie spóźnionym prezentem świątecznym. U dołu kartki widoczny był podpis: Święty Mikołaj” - Adam Jachimczak z zespołu prasowego śląskiej policji.

„Cieszę się, że odzyskałem samochód, bo już na to nie liczyłem. Kartka od złodzieja rozbawiła mnie, choć samochód odnalazł się bez radioodbiornika i ze zniszczonym tylnym zamkiem. Złodziej założył dwie zimowe opony, które miałem w bagażniku, ale letnich już nie odzyskałem. Ale to mała strata, bo i tak do niczego się już nie nadawały” - powiedział właściciel samochodu, 32-letni geodeta z Rybnika.

Rybniczanin zgłosił kradzież swojego fiata punto 19 grudnia. W sobotę natychmiast poinformował policję o odnalezieniu samochodu. Mimo to policja nadal zamierza szukać sprawcy kradzieży. „Jesteśmy do tego zobowiązani z urzędu” - powiedział Jachimczak. "

dobre ale i ta bym wolał żeby sobie mojego nie pozyczał

ja tez wolalbym nie

hehehe dobre.. jednak są uczciwi złodzieje na tym świecie hehehe

uczciwi?? pojecie wzgledne...

wiesz to sie mozna i przyczepic do zlodzieja.... "uczciwy złodziej" o tak lepiej brzmi.. takie male dwie kreseczki a jak zmieniaja sens wypowiedzi

kreseczki = jakie kreseczki ?

a tak wogole to motyw dobry hehe

Cytat:
2005-01-09 15:19:57, Grzechu pisze:
kreseczki = jakie kreseczki ?

cudzysłów "..."

hehe ale w takim razie to nie dwie małe kreseczki tylko 4 małe kreseczki

Czepialski

heheh ciekawe czemu wiedziałem że taka będzie Twoja reakcja

grzechu... czemu ja wiedzialem ze ty sie czepisz

Sami Jasnowidze tu są

Cytat: