MAGAZYNIER :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem sie pochwalić.. otóż dziś o godiznie 13.00 przybyło nam na forum kolejnego wykształconego magazyniera.. znaczy magistra ..magister ekonomii.. specjalność logistyka i transport.. a praca mgr napisana z zakresu analizy finansowej przedsiebiorstwa.. jestem z siebie dmuny ....no to teraz czekam na oferty pracy ..ma ktoś coś dla mnie na pomorzu?

no to GRATULACJE !!

moje gratulacje i cierpliwości w czytaniu (wyborze ) zasypujących cię jak sądze ofert pracy
pozd. d........

Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji

Nie wiem, czy będziesz w stanie to przeczytać (minęło już kilka godzin ) ale szczerze gratuluję i życzę dalszego rozwoju.
Nareszcie będzięsz częściej widoczny na forum.

Gratuluje, ja jeszcze dwa i pół roku do mgr.
I pamiętaj Doogas o dwóch prawdach

Mgr Inż - Możesz Gówno Robić I Nieźle Żyć..., ale...Żebyś Niewiem Ile Robił Gówno Masz

A jako ekonomista zawsze możesz pracować w Tesco na kasie

MOje gratulacje, dopiąłeś swego

a jak już wytrzeźwiejesz to zapraszamy spowrotem na forum

proszę, proszę
nic tylko gratulacje!!!!
może jakaś zmiana w nazwie użytkownika?

gratulacje... mgr. HTG

Cytat:
2004-11-29 17:13:58, doogas pisze:
..magister ekonomii.. specjalność logistyka i transport..

gratulacje! HTG na pewno na tym skorzysta, bo i logistyka, i transport

wreszcie wytrzeźwiałem.. chyba.. ..dzieki wszystkim!! teraz przede mną mozolny proces szukania w której bede miał szanse sie rozwijać.. a ciezko dostać prace w logistyce niestety ..zreszta jak wszedzie teraz..

i ja dołączam się do gratulacji !!!!!!!!

życzę również owocnego szukania pracy

respekt

Gratulacje Panie Magaz.. tfu, Magistrze!

Mam nadzieję, że teraz będziesz miał więcej czasu by twardą ręką zarządzać klubem... hehe (ale włazidupstwo hiehie)

musze sie przyznać ze byciue magistrem to ciezka praca... ciagle każa ci to opijać

Równiez i Ja składam najszczersze zyczenia z Magistra!!! No to teraz masz inna perspektywe na nowe zycie Wieksze perspektywy,lepsze zarobki,-ale samochodu nie zmieniaj i zostan z nami Gratuluje!!!

A propo zmiany nicka
Zdaje się, że doogas ma juz (M) tylko gr. brakuje... ale to grrrrr pewnie opanował do perfekcji studiując.

Oczywiscie gratuluje i życzę sobie osobiście abyś zastąpił pana Pola i połączył autostradą (oczywiście niepłatną) wszystkich członków HTG (odnośnie mapki która się tworzy)
Pozdrawiam

dobry plan nie jest zły