Nie trzymajcie rąk w kieszeni - czyli po spocie na centrum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i po .. Obgadalem co mialem obgadac wyjasnilem powody itp itd.... kazdy chyba zrozumiał.

Fajnie było pogadac na spokojno .Ciesze sie ze bylem w takim klubie .
Do konkretów . Jedzie sobie kulturalnie policja i mareq zrobil im zdjecie........
Spisali go za to i najlepsze wolaja zebym podszedl....

Zostalem spisany bo stawrazalem zagrozenie dla zycia.... trzymalem rece w kieszeni.

Mareq zapoda jutro fotki . Fajnie bylo pogadac.

Oj bardzo fajnie i dlatego czu bycie w klubie jest OK pomimo ze inne rzeczy przeszkadzaja to takie cos umacnia i mi osobiscie takie cos sie podoba.

iem ze mozna powiedziec ze nei bedac w klubie tez mozna przyjechac i postac ale nie o to chodzi --- pomysl jeszcze

A co do spociku to bylo super. Trzeba czesciej cos takiego robic a jak sniezek znowu spadnie to obowiazkowo.

Pozdro dla wszystkich i pozdrowionka dla rafauu'a --- szkoda ze nie moglem pojechac, ale jakos sie to nadrobi.

P.S. Pamietajcie zeby zawsze wyciagac rece z kieszeni spodni jak was policja o to prosi i wlozyc je w kieszen kurtki LOL

Cytat:
A co do spociku to bylo super. Trzeba czesciej cos takiego robic a jak sniezek znowu spadnie to obowiazkowo.

Dokladnie bylo bardzo fajnie. A potem zorganizowala sie jeszcze ekipa, ktora pojechala do rafauua. A tam tez bylo smiechu, szczegulnie dzieki Kosie. Maro porobil troche fotek wiec bedzie widac co sie tam dzialo.

P.S.
Pamietajcie kiedy spisuje was mi... ehm... policja to nie trzymajcie rak w kieszeniach spodni. Tak jak Czu sprawiacie zagrozenie dla zycia... Ale w kurtce to juz mozna.
Ahm Czuczu pamietaj o tym forum policyjnym :> zarzuc linka!

Łoo boshe ... sie działo wczoraj Ci co niebyli to wiadomo niech żałują.
Żłota rada: Jak chcecie robić zdjęcia milicji to musicie iść do komendanta i zpytać się o zgode.

[ wiadomość edytowana przez: marek dnia 2004-12-05 09:37:04 ]

co klub to klub !! zawsze na jakichkolwiek spotkaniach jest śmiesznie i tak powinno być !! ja też dodam że było super !!

Nie no bylo naprawde swietnie Wedlug mnie takie spotkania trzeba organizowac co tydzien na centrum
a ty mara gdzie miales zgode za zrobienie mi foto ...ja taki nie uczesany

Cytat:
2004-12-05 09:43:43, Rapcio pisze:
a ty mara gdzie miales zgode za zrobienie mi foto ...ja taki nie uczesany

Przepraszam, obc###nąc panu pałke

odpowiedzial by tak !! I CO W TEDY MARO BYS ZROBIŁ !!

Chcialbym dodac ze dzieki klubowi takie spotkania moga miec miejsce

Pingu ale tam bylo z 6 - 8 klubowiczów a tak to z 10 - 15 osób spoza klubu...

Wiem Na zlocie bylo z 40-45 klubowiczow a reszta z poza

Przeszkadza wam to,że osoby nie będące w klubie pojawiaja sie na waszych spotkaniach,albo na wyscigach.

Cytat:
Przeszkadza wam to,że osoby nie będące w klubie pojawiaja sie na waszych spotkaniach,albo na wyscigach.

Jak najbardziej nie przeszkadza.
Ale jesli ktos spoza klubu stoi z boku albo przejedzie obok altem zapiszczy zabuczy czy co tam, to niech nie oczekuje ze wszyscy sie rzuca za nim. Trzeba samemu przelamac lody.

Pozdrawiam

Cytat:
2004-12-05 17:19:08, patrissss pisze:

Dobre Gdzies to wyczytal. Ja raczej wywnioskowal bym odwrotnie

Cytat:
2004-12-05 08:11:05, _DRACO_ pisze:
Dokladnie bylo bardzo fajnie. A potem zorganizowala sie jeszcze ekipa, ktora pojechala do rafauua. A tam tez bylo smiechu, szczegulnie dzieki Kosie. Maro porobil troche fotek wiec bedzie widac co sie tam dzialo.

Jak tam samopoczucie po wczorajszej imprezce na Zdziechowicach ??? Kosa pewnie miał niezłego kaca dzis rano , Jak tam sie wracało ?? Pozdro od GOSPODARZA (imprezy)