GPS na pokładach?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorry, że znowu temat z wiadomościami - ale TE są niesamowite

Onet.pl

właśnie przed chwilą zapodałem na nudzie link do tej super informacji

Damned - przegapiłem - niech ktoś to wywali

Cytat:
2004-12-02 09:46:48, Malfunction pisze:
Damned - przegapiłem - niech ktoś to wywali

nich nie wywalają tu jest lepiej widoczne, nich chłopaki poczytaja

Cytat:
"Fakt" pisze, że informacje na temat nowych pomysłów rządu pochodzą z samego ministerstwa. Jak powiedział dziennikowi wiceminister infrastruktury Ryszard Krystek "to na razie tylko pomysły, które należy poddać konsultacjom".

Qrna a pomyslec ze prof. Krystek wykładal na Polibudzie w Gdańsku inz. ruchu, jak chodzilem na wykłady do niego to wydawal sie rozsadnie myslacym czlowiekiem. Pomysl jest "GENIALNY".

Kurwa, to Pierwszy już nie ma z czego czerpać? Kasa pusta? Albo Jolka właśnie zażyczyła sobie kolię z tysiąca szlifowanych szmaragdów...

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-12-02 13:58:21 ]

Cytat:
2004-12-02 10:04:01, Skora pisze:
Qrna a pomyslec ze prof. Krystek wykładal na Polibudzie w Gdańsku inz. ruchu, jak chodzilem na wykłady do niego to wydawal sie rozsadnie myslacym czlowiekiem. Pomysl jest "GENIALNY".

Widocznie za takie pomysły przyznawane są równie rozsądne "premie"... Każdy geniusz jest do kupienia. W końcu będą kraść w zgodzie z literą prawa. Wyciskanie Polaków do ostatniej kropli, potem po swoje przyjdą Niemcy. Oto w cieniu nagłaśnianej dziś Ukrainy pełniący funkcję premiera Belka już oficjalnie potwierdził ze Śląsk a także Warmia Mazury i Pomorze jest tylko pod "tymczasową administracją Polski, a właścicielem są Niemcy" Link do artykułu . Mówię Wam mamy do czynienia z autentycznymi zdrajcami i zdradą, za co jest najwyższy wymiar kary. Słuchaj no Belka mój dzipies zainstaluję ci w dupie! Będziesz wiedział ile po spacerniaku wyciągasz kilometrów ty sssss*!!!

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-12-02 23:31:02 ]

Pojebało ich, nie dosć że człowiek płaci 30 zł za 150 km autostrady żeby przejechać, to mam jeszcze płacić za jazde po dziurawych drogach, to ku...wa po h..j znosili ten podatek drogowy i niby wsadzili go w paliwo, znowu płacić dwa razy, no bez jaj, zgadza się ze autostrady sa potrzebne, ale na ich budowe nie ma pieniedzy, a jak nie ma pieniezy to ich nie budować, pier...ole takie cos ze koszt budowy 1km autostrady to ok. 20 mln zł, skad oni kur..a te koszty wzieli, co zapewne 90% z tych kosztów nie idzie wogóle na budowe autostrad, no ludzie bez przesady. Te urządzenia nawet jak to przejdzie to se mogą w dupe wsadzić, i tak tego nie załoze, a jak będą kazać, to przetne kabel i mam ich w dupie, wiecie jak wkur..ia takie urzązenie, bedzie taki cylinderek jak taryfach, a przez to gówno licznika napierdziela jak pralka automatyczna i z czasem nawet radio nie pomaga, już raz gówno miałem aucie i więcej nie dam tego założyć.

Wprost kurwica mnie zalała...moje wkurwienie osiągnęło poziom maksimum...mam nadzieję, że się znajdzie jakiś normalny człowiek i odwiedzie tych debili od tego pomysłu

A co z ludzmi ktorzy przyjada do Polski np z niemiec? Co na granicy beda musieli kupic to specjalne urzadzenie (podejrzewam ze nie tanie) i tez placic?
Czy tego Pola to juz konkretnie p***********????

Popierdoliło ich-co roku jakiś nowy,genialny pomysł.
Jednak spoko,Polak potrafi i wszystko da się obejść Ja ich wszystkich mam...

kto to wymyślił
To jest tak mocno pojebany projekt, że to raczej nie powinno przejść ale u nas w polsce to kto wie

glupota jest bezgraniczna. stado kretynow. jakim debilem trzeba byc, aby w ogole taki pomysl poddac przemysleniom?!

Na pewno dr Kulczyk załatwił już w/w urządzenia. Czekają w magazynie na odpowiednie przepisy.

moj pradziadek urodzil sie za pozno, moj dziadek urodzil sie za pozno, moj stary urodzil sie za pozno i ja tez urodzilem sie za pozno i przez to musze zyc w tak popierdolonym kraju. a mowia, ze socjalizm byl zly, ze nie bylo wolnosci i wolnosci slowa. jaka tu, 5* wolnosc, ze mnie namierzaja w kazdym momencie i jeszcze musze za to placic. wasi synowie beda miec gorzej. jedyna sensowna rzecz to wyjechac na jakas daleka wioche, uprawiac krowy, swinie i hodowac ziemniaki i miec to wszystko w dupie.

Cytat:
2004-12-02 20:41:08, PACAN pisze:
...uprawiac krowy, swinie i hodowac ziemniaki i miec to wszystko w dupie.

raczej uprawac ziemniaki i chodowac krowy, a z tym posiadaniem wszystkiego w dupie to sie zgodze

K**** tych poje****** ch**** chyba pop********. (Przeczytałem)

Darmozjadów i matołów banda!!!
Ale wyluzujcie,mimo,że to pierpolska taki idiotyzm jest nawet na ten kraj za durny.Damy radę a jak nawet wejdzie to zaraz na allegro pojawi się mnóstwo cudownych wynalazków jak oszukać toto urządzonko,a Gulczas w Tiwi zareklamuje GPSBlockera.
Śmiechem zabijmy tumanów,szkoda nerwów

Jakbyscie jeszcze zapomnieli,to oprocz oplaty podatku drogowego w cenie benzyny placimy tez juz za BIOPALIWA!!!konia z rzedem temu,kto pokaze mi stacje,na ktorej mozna takowe zatankowac ........ i nie chodzi mi tu o 'gnojowke' zwana tez "oranzada'.............

to trza bedzie zalozyc chyba kola 29"