MotoNews.pl

Ciekawe Alufelgi 16" do Hyu :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalezione na Allegro.
Całkiem przyzwoita cena jak za 16-calowe nowe felgi

Klik do Allegro

Szkoda że na 5 śrub

Faktycznie... tego nie zauważyłem.

W opisie brak jakichkolwiek informacji na temat fekg, sprzedawca nie określil czy są krzywe, czy proste, nie napisal czy były spawane albo prostowane. Brak takich informacji pozwala przypuszczać, że nie wszystko jest OK z tymi felgami, przeważnie jeżeli sa w nienagannym stanie to sprzedający sie tym bardzo chwali, wszystkie zalety są wychwalane. Jestem raczej sceptycznie nastawiony co do stanu tych felg.

Napisał że są nowe.

Bolls, w opisie jest słowo "nowe", więc należy rozumieć, że nie były ani spawane, ani prostowane, ani nie są krzywe itp...

Przeglądając poprzednie aukcje tego sprzedającego widać, że jest oszczędny w opisach, a jednak towar się sprzedał i nabywcy byli zadowoleni.

Dla naprawdę zainteresowanych pozostaje kontakt telefoniczny (też jest w opisie aukcji) i głębsze zbadanie sprawy. Najistotniejsze dane aukcja zawiera, więc nie bądź taki sceptyczny

No to strzeliłem gapę Nie zauważyłem tego. Ale musicie mi wybaczyć, bo wczoraj byłem pod wpływem...

to sa oryginalne felgi od Coupe III
widzialem takie jak ogladalem to autko w salonie

mi sie raczej nie podobaja za szerokie ramiona
ale to tylko moje zdanie

Pozdrawiam

Tak myślałem, że to od tego modelu

Wygląd to kwestia gustu, jeśli już w czyjś trafią to myślę że cena jest przystępna

Bolls, ja też przez dłuższy czas nie dostrzegałem słowa "nowe" patrząc na tą aukcję, także pod wpływem czy nie, każdemu się może zdarzyć

Pozdr!