Jaka rozdzielczosc strony preferujesz??

Ankieta: Jaka rozdzielczosc preferujesz?
800x600
1024x768
1152x864
1280x720

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ankieta jak w temacie

he, he Lasombra, to po twojej namowie jest nas dwóch w rozdzielczości 1024x768, no ale co z resztą klubowiczów i klubowiczek. No proszę państwa ta ankieta jest dla was, to od was zależy czy dacie radę obejrzeć stronę na swoich kompach.

1024...

Na dzień dzisiejszy tylko 800x600, bo mam jeszcze 14 cali
Z pewnością zmienię monitor, ale to zależy od kasy

1024...

tesh mam 14" a rozdzielczość 1024... i jest OK

Świetna robota Lasombra, menu bardzo mi sie podoba.
Niestety na moim monitorku widzę tylko do pozycji sklepy i nic poniżej, w tej sytuacji bez przewijaka ani rusz.

a nie mozesz powiekszyc rozdzielczoci ?

własnie to próbowałem zrobić ale efekt mizerny pozostawał czarny pas po prawej stronie.

Zresztą ponadto przy 1024 również nie widać całego rozwiniecia dla odnosnika Inne, wiec chyba pozostanę przy obecnych 800

heh nie widac tylko ostatniej pozycji
hmm to sie da jeszcze zrobic.. wszystko pod kontrola
na dzis juz wystarczy mam juz troszeczke dosc na dzisiejzy dzien wiec moze jutro doloze reszte dzialow. bo dzi zrobilem:
galerie/espero/News/Klub Espero/zloty i chyba cos jeszcze ale moze nie pamietam

1024....... Przyzwyczajenie, w domu tak, w pracy tak.

ja mam 15stke i siedze w 800x600 moglbym 1024 ale szkoda mi oczu za dlugo siedze przed ekranem.. eh ta demokracja

Popieram qubaj mi teh od 1024 gły wysiadają.... i tesh mam 15 Daewoo 518 b co prawda 1024 ladnie wygląda ale moje oczy się buntują po 4-6 h dziennie przy kompie!!! Więc tylko 800x600

A widzicie chłopaki. Na monitorze nie ma co oszczędzać. Ja mam Samsunga SyncMaster 15GLi - nic nadzwyczajnego, ale siedzę w rozdzielczości 1152x864 i mimo, że siedzę czasem po pół dnia przed komputerem oczy mnie nie bolą. Kumpel ma 15 zapomniałem, jakiej firmy, ale pierwowzór LG - oczy bolą u niego w każdej rozdzielczości i to już po 15min...

Rozdzielczość rozdzielczością, a ja np. przy rozdzielczości 1024x768 nie widzę całego menu. W opcji "Inne" jest podopcja "inne" która wychodzi mi poza ekran, a pasek przewijania się nie pojawia.