Foto :) big foto :) Cargo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

ładna ta fotka :) z twojego dysku C:
o ile mi wiadomo nie da sie tutaj dodawac zalaczników, wiec najpierw zdjecie musisz wrzucic na jakas stronke a pozniej podac do niej linka

Przesadzilem :) hehehehe

Nic z tego drogi mój imienniku
Foto z dysku nie pójdzie. Muszi być gdzieś w sieci, albo wyślij je do GDA lub zamieść we własnym profilu

cholera :) myslalem ze sie uda ominac to 100kb :)
bedzie trzeba przerobic ;]]]]]]] zeby sie zmiescilo :)

hehee dobra jest w profilu jak widac :) Ale wy do jestescie za krzty wyobrazni nie macie :)))) nie potraficie sie domyslec jak wyglada z danych "c:/1.jpg"

No to juz widzimy CARGO w całej okazałości, teraz powiedz nam co tam kryje sie wewnątrz, jakis stolik, kanapa , a na poważnie to jest spora przestrzeń ale chyba tylko ładunkowa?

Jak w kazdym Vanie ;] kratka z mozliwoscia przestawienia w mod "Coupe" czyli dostepne 2 miejsca z przodu lub w mod "standard" czyli tylnie siedzenia rozlozone dodatkowo z tylu 2 zaglowki :) Brak mi dzielonej tylniej kanapy :( sufit jest tak jak dach z zewnatrz tzn dokladnie tak samo jak zarys nadwozia.
Dlatego z szukaniem czegos po kieszeniach nie ma problemu :) mozna prawie stanac ;] przeciagac sie rano na swiatlach (ja mam 183cm i jest na styk po wyciagnieciu rak). Generalnie jest bardzo praktyczny. Niestety nie spelnia on zalozen konstruktorow bo nie mam zadnej firmy jeszcze.... Pakuje w niego kase wlasnie po to zeby kiedys sie spelnil :) Spadl na mnie jak ojciec kupil sobie wieksze. Super woz :] trzeba bylo wczesniej powiedziec :) to bym zrobil wiecej zdjec :]]]] A i smieszniejsza sprawa :) heheeh dopuszczalna ładownosc - 300kg :)))) a to jest "s.ciez. uniw". chyba jest ciezszy od zwyklego Caro mam dopiszczalna mase calkowita 1580 wynikaloby ze wazy ok 1300. Jak jest w waszym przypadku ??

hehe, buszujac po archiwum odswieze topica

kiedys 300 kg wystrczalo aby byl ciezarowy, pozniej byly czasy ze 510 kg i na te czasy wypadło u mnie, a teraz najwet jakby profukowali dalej nasze cargo wozy to wg przepisów to mielibysmy po 2 miejsca i na stale kratke za plecami.

wg swiadectwa homologacji moja sztuka wazy 1245 kg

mnie tylko jedno zastanawia po cholere napisali ze Vmax to 150km/h jak tyle to nigdy nie osiagie na silniku 1,6 z przelozeniem 4,3 (chwyt marketningowy )

Cytat:
2004-12-03 00:06:53, frezzer pisze:
1245 kg mnie tylko jedno zastanawia po cholere napisali ze Vmax to 150km/h jak tyle to nigdy nie osiagie na silniku 1,6 z przelozeniem 4,3 (chwyt marketningowy )

To chyba na potrzeby źle skalibrowanych fotoradarów. Wide ten Jelcz jadący 120..

Powiedz mi jak jest zrobiony ten tylny (czy tylni bo juz nie wiem) zderzak, czy po bokach ma jakies dokładki czy jest łądnie w całosci.

Jest to w całości,a czy ładnie to nie wiem

Wszystkie Cargo po roku 94 mają zderzaki zrobione jak wanna akrylowa - Tak jest to jedna całość - nie do kupienia jako orginał, wiec jesli cos mu sie stanie to tylko naprawa. Kiedys na parkingu w krakowie ktos potraktowł mi tyłek i zderzak spadł na ziemie - to byla rekonstrukcja na przykładzie drugiej połowy, która byla nietknieta.

Ło jejq, a co to:

Cytat:
2004-12-03 04:09:38, Race_D pisze:
Ło jejq, a co to:

To jest Cargo Maćka przed remontem. Trzeba przyznać, że go ładnie odszykowali prawda?