Ciezka sprawa!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec to jest powazna sprawa
I klub musi pomoc, zjednoczyc
Jesli komus zalezy niech cos zrobi! Ja nie wiem co

Skoro Adas chcesz pomocy klubu, a nie wiesz jak, to na odleglosc jedyne wyjscie to np wspolne gawozenie np dzis wieczorkiem na IRCu, niech sie kazdy kto moze pojawi i wyrazi swoja opinie. Skoro nie mamy spotkania to jedyne wyjscie... Kanal #KTSW na przyklad.

P.S. Zeby jednak to zadzialalo to najpierw musicie wyjasnic z jakiego powodu to cale zamieszanie, bo poki co to mamy szczatkowe informacje... no i oczywiscie Czu musi byc .

Pozdrawiam

Zima to ciezki okres Kazdy wie ze w zimie sie w sumie wegetuje bo nie ma zlotow/spotow/grilli itd Tak to bylo by prosciej cos zorganizowac. Z tego co widze to tez dziala CHAT Wiec tam mozna sobie gadac.Jedni maja mniej, drudzy wiecej czasu i chyba mozna to jakos zrozumiec... Tymbardziej ze znamy sie nie od dzis...
Pozdrawiam.

Cytat:
Wiec to jest powazna sprawa
I klub musi pomoc, zjednoczyc
Jesli komus zalezy niech cos zrobi! Ja nie wiem co

Dokladnie, widac ile osob zaglada na forum. Ale prawie nikt, albo ci sami zawsze sie odzywaja.
Kto jest za klubem i pragnie zeb nadal istnial i to nie wazne czy to jjest klubowicz czy nie, niech sie odezwie, wypowie.

Pozdrawiam

Draco ale juz nie wchodzmy w to glebiej. Nie chodzi o klub ale o Czu Cza zwanego dalej Jackiem , chromoposiadaczem .