Polonez 2.0 & Fiat 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie odnosnie poloneza...dzis dotarla do mnie oferta zakupu Poldka,no i okazalo sie ze jest w nim silnik 2.0 ford,czy to jest mozliwe by poldek mial silnik i skrzynie forda?

znalazlem na szrocie cos z wloskiej stajni a mianowicie Fiat 127

>>klik<<

poczytaj sobie o polonezie na forum i stronach klubowych - jest to polonez z silnikiem 2,0 OHC z moca 105 koni z silnikiem starej sierry i starego scorpio.

znalazlem na szrocie cos z wloskiej stajni a mianowicie Fiat 127

>>klik<<

cos sie nie udalo poprzednio

A TUTAJ jest taki program za free, którym mozna zmienić rozdzielczość i wielkość obrazków żeby klubowicze z modemem (np. ja) nie musieli przez wieczność czekać aż się zaaaaaałłłłłaaaduuująąą.

Przecież to można newt w Paincie zrobić.... opcja "rozciągnij/pochyl"....

upss....nie sadzilem ze jeszcze ktos jedzie na modemie )...ja cenie sobie jakosc fotek )ale postaram sie obciac troszkie nastepne fotki

Cytat:
2004-11-30 19:00:23, Maverick-Junior pisze:
upss....nie sadzilem ze jeszcze ktos jedzie na modemie )...ja cenie sobie jakosc fotek )ale postaram sie obciac troszkie nastepne fotki

Znalaz sie kapitalista i burżuj co modemem gardzi
Ciekawe od czego zaczynałeś???

Cytat:
2004-11-30 19:00:23, Maverick-Junior pisze:

wyobraz sobie, ze jedzie. a jesli juz zapodajesz fotki to niech beda ciekawe, a nie fiat 127 w nowej budzie, please.

Cytat:
2004-11-30 19:15:10, PACAN pisze:
wyobraz sobie, ze jedzie. a jesli juz zapodajesz fotki to niech beda ciekawe, a nie fiat 127 w nowej budzie, please.

... i opona debica....

Cytat:
2004-11-30 19:24:38, 4971 pisze:
... i opona debica....

tepica, panie tępica

Cytat:
2004-11-30 16:44:48, Maverick-Junior pisze:
znalazlem na szrocie cos z wloskiej stajni a mianowicie Fiat 127 >>klik<< cos sie nie udalo poprzednio

127 to nic znajdź 128 sport to jest cacuszko z moich snów. Gdy takim żółtym cudem na czerwonych numerach wracałem z Krakowa zabrałem najpiękniejszą dziewczynę jaką w życiu widziałem. Chciałbym chociaż 128S mieć jak dziewczyna się pewnie trochę posunęła w latach.

ale marudy z was.....

moj kolega mial 128soprt coupe lezakowal je w kosakowie pod gdynia, piekny zolty, coprawda do remnontu, ale zawsze to bylo jednak 128
...ale jendak jakis niecaly rok temu ktos sie porwal na to ze ukradl go .

szkoda że to nie ja. 128 3p to już była namiastka. sport miał piękną linię nadwozia i wspaniale się prowadził, gdy trzeba było iść na stodołę (hala gdzie były przeglądy innych modeli - Fiat,zastawa) to zawsze chętnie chodziłem w gdy były 128 sport bo można było sobie pojeździć.

Cytat:
2004-11-30 17:07:12, Grzech pisze:
A TUTAJ jest taki program za free, którym mozna zmienić rozdzielczość i wielkość obrazków żeby klubowicze z modemem (np. ja) nie musieli przez wieczność czekać aż się zaaaaaałłłłłaaaduuująąą.

Ja mam co prawda stałke, ale niestety łacze dzielone jest po osiedlu i też troche mi schodzi. W prawdzie nic mnie to nie kosztuje ale takiego klamota to ani do posta wkleić ani nic .
127 faktycznie mało ciekawe, ale mój Ritmolot też dopiero po kilku dniach zaczął mi sie podobać . Poldzio 2.0 to zawsze lepiej niż zwykły, ale silnik Ford'a ma jeden zasadniczy minus - nie można w nazwie zawrzeć skrótu TC .

Cytat:
2004-11-30 23:08:40, Race_D pisze:
Poldzio 2.0 to zawsze lepiej niż zwykły, ale silnik Ford'a ma jeden zasadniczy minus - nie można w nazwie zawrzeć skrótu TC .

Eeeee tam DOHC brzmi dumniej

"camów" to DOHc ma więcej niż 2

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

nowe znalezisko (czytaj... nowy szrot) i wszystkie polskie autka mo moze jakis trabant sia zablakal podsylam link.... hmm uwaga koledzy modemowcy duuuzzzeee rozmiary fotek

http://www.jmoby.zabki.net.pl/szrot/

>>klik<<

Jak duuuzeee to nie będę oglądał. Tak na znak protestu.

Czy ktoś ze stałką mógłby zrobić dobry uczynek, pobrać te fotki, zmniejszyć i wkleić? Bo rozmiar 1M to już lekka przesada.