Schemat elektryczny na zakładce - Inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co się porobiło ze schematem elektrycznym, po otwarciu strony widzę "NOT FOUND" ? A jeszcze niedawno tak ładnie otwierała mi się ta strona. Nie było żadnego problemu.

Wina leży prawdopodobnie po stronie serwera na którym były te schematy. Zresztą z katalogiem części jest ten sam problem.
Nasi przyjaciele z Ukrainy na którym były te schematy robią chyba jakąś reorganizację

niestety nie mam na to wplywu jak juz sie zorganizuja i uspokoi sytuacja na tym serwerze bede szukal dalej schematu elektrycznego w calosci

Chyba ktos ma ściągnięty ten schemat w całosci ??
Jak by co to ja mam katalog i książke o naprawie silnika.
A tak pozatym to dostałem pełny schemat na papierze (niestety ksero, ale chyba oryginału nie mają ) pocztą z daewoo-fso z działu obsługi ASO - w ostatecznosci moge komuś odkserować "po kosztach" jeśli ktoś pilnie potrzebuje (ziaja@o2.pl)

hehehe aaaa nikt niewpadł na pomysł kupna książki serwisowej w drugim tomie książki na końcu jest kompletny schemat elektryczny instalacji Espero a dodatkowo na CD oprócz ksiażki jest też pełny Katalog części do Espero też w formacie PDF niestety angielski ale tam raczej niema wiele do czytania zato obrasków do bólu..

Panowie sie tak męczą a rozwiazanie jest banalne ..30 zł na konto i macie wszystko w jednym .... czy warto decyzja nalerzy do was....

Cytat:
Chyba ktos ma ściągnięty ten schemat w całosci ??

Ja mam.........chyba ? Sprawdze w domu

Sprawdziłem i mam plik .pdf, waga jakieś 2.5 mb

Cytat:
2003-03-03 16:57:28, Tomek_L pisze:
Sprawdziłem i mam plik .pdf, waga jakieś 2.5 mb

Wiem, że szmat czasu już minął, ale może masz jeszcze gdzieś tego pdf-a ??

Jak jeszcze go nie masz, to zassij go ode mnie (w wersji angielskiej... niestety tylko taką posiadam):

Schemat