[131] Szukam diesla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawa jest Jeżeli ktoś z Was by słyszał o 131 2.5 Diesel do sprzedania, to dajcie tu proszę znać. Może być nawet taki ze szrotu, niekoniecznie z silnikiem Podawajcie też ceny Dzięki za każde info.

Seru...ty szukasz??
Leń z ciebie jak cholera.
Wiem że jednego 131 2.5 Diesel ma/miał facet ogłaszający się w auto giełdzie.
Więc teraz poszukaj.
Wiem gdzie jest/było 132 2.5 Diesel ...ale on ma ciut inną maske - więc pewnie nie o niego ci chodzi.

P.S.
Powiedz mi za to gdzie we wrocku bądz okolicach - ktos ocynkowuje PROFESJONALNIE karoserie.

A Wy co - czata sobie tu zrobiliście? Daleko macie do siebie zeby pogadać?

A tak poważnie to ja tez bym chętnie przygarnąl jakiegoś 132 2.5 K (klekot ). W zasadzie to 2.5 TD, bo ja chce żeby to 4 koła ciągnęło .

Rejs...gdybym ja miał cyfrówkę.
Miałbyś zdięcia tego 132 2.5( i nie wiem czy nie D ), tylko obawiam się że go rozbierają.

P.S.
Jak będe miał możliwość techniczną wykonania zdięć - podeśle.

ze 131 diesel na podkarpaciu nie tak trudno....poszukam i dam Ci znac...w koncu 131 Abarth Diesel to mila alternatywa

Kto rozbiera? Ja im dam! Ratujcie silnik dla mnie ze skrzynią! Właściwie wał i most też by sie przydały .

w brzeznicy pod krakowem stoi 131 diesel ale nie jestem pewien co do zawartosci maski innymi slowy to wizualnie diesel ale chyba z 1600 ohc silnikiem... chyba... moge zadzwonic do najomego ktory ma to auto i zapytac. na allegro sa chyba ze dwa silniki z iveco albo peugeota c5.. to to samo 2500 co w 131 i argencie diesel...

dieslowska maska jest super garb robi calkiem przyjemna robote jesli chodzi o wizual oczywiscie

silnik w diesluchu ponoc jest identyczny jak w ducato.

Nie chodzi mi o silnik Ani o maskę (choć może byćmiłym dodatkiem ). Liczy się belka pod silnik, instalacja elektryczna, most, wał i inne. Może być goła buda na kołach bez silnika i skrzyni. Tylko nie snujcie pomysłów po co mi to bo i tak na to nie wpadniecie

Cytat:
2004-12-28 20:18:29, -SerU- pisze:
Nie chodzi mi o silnik Ani o maskę (choć może byćmiłym dodatkiem ). Liczy się belka pod silnik, instalacja elektryczna, most, wał i inne. Może być goła buda na kołach bez silnika i skrzyni.

To ja biore silnik ze skrzynią jakby co .

Cytat:
Tylko nie snujcie pomysłów po co mi to bo i tak na to nie wpadniecie

Chyba się domyślam - odyebało Ci

Cytat:
2004-12-28 21:56:09, Race_D pisze:
Chyba się domyślam - odyebało Ci

Rejs, ze tak spytam a po co Ci ranczo pełne fiatów??