MotoNews.pl

Sklep z narzędziami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś nie orientuje sie gdzie w Warszawie jest jakis sklep gdzie maja duży wybór narzedzi samochodowych. Klucze i inne przyrządy. Potrzebuje kupić klucz dynamometryczny, szczelinomierz i inne pierdoły...

dynamometr, szczelinomierz i pożądny zestaw kluczy do samochodu kupiłem w Praktikerze w Markach. Co do typowo narzędziowego sklepu , chyba jest jakiś porządny na Mińskiej ale głowy nie dam za to

Cytat:
2004-12-29 09:37:35, Momik pisze:
dynamometr, szczelinomierz i pożądny zestaw kluczy do samochodu kupiłem w Praktikerze w Markach. Co do typowo narzędziowego sklepu , chyba jest jakiś porządny na Mińskiej ale głowy nie dam za to

zadzwonie do Praktikera i sie zapytam. Bo w Leroy'u to facet na moje pytanie czy maja klucz dynamometryczny odpowiedział: "Jest taki jeden alejke dalej ale on kosztuje 300 zl" - heh sprzedawca "fachowiec"

Cytat:
2004-12-29 09:53:46, LifeGuard pisze:
zadzwonie do Praktikera i sie zapytam. Bo w Leroy'u to facet na moje pytanie czy maja klucz dynamometryczny odpowiedział: "Jest taki jeden alejke dalej ale on kosztuje 300 zl" - heh sprzedawca "fachowiec"

Po 300 też są , ale ja kupiłem taki za 42 zł się nadaje może być

Cytat:
2004-12-29 09:59:59, Momik pisze:
Po 300 też są , ale ja kupiłem taki za 42 zł się nadaje może być

Kupiłeś ten z wychylaną wskazówką?
sprawdza sie?

Cytat:
2004-12-29 10:21:47, LifeGuard pisze:
Kupiłeś ten z wychylaną wskazówką? sprawdza sie?

tak właśnie ten
juz parę głowic dokręcał i no problem , nawet nim kiedyś koła odkręcałem (dość długa rączka) mnie wystarcza

Cytat:
2004-12-29 10:29:44, Momik pisze:
tak właśnie ten juz parę głowic dokręcał i no problem , nawet nim kiedyś koła odkręcałem (dość długa rączka) mnie wystarcza

no to chyba sie skusze na taki. Bo te z grzechotką sa drogie, ale i skale mają różne od np od 20 Nm, a np do piasty koła potrzeba 7Nm.

Cytat:
2004-12-29 09:28:58, LifeGuard pisze:
Czy ktoś nie orientuje sie gdzie w Warszawie jest jakis sklep gdzie maja duży wybór narzedzi samochodowych. Klucze i inne przyrządy. Potrzebuje kupić klucz dynamometryczny, szczelinomierz i inne pierdoły...

W Makro w Ząbkach widziałem coś ok. 70,-zł wyglądał ładnie ale dokładnie nie patrzyłem bo biegałem przed Wigilią.
Duży wybór wstawek i innych kluczy jest w Wesołej-Zielonej i ceny mają w miarę dobre.

podjedź sobie na Woronicza , przy etiudy rewolucyjnej, do snap-on , tam napewno mają dobre klucze , ceny tez są dobre

Potrzebuje klucza do śrub regulacji zaworów.
Może ktoś się orentuje gdzie można kupić...

Pozdrawiam

Daj spokój, załatw sobie dobre, małe kombinerki.

Cytat:
2004-12-31 02:46:44, herek pisze:
Potrzebuje klucza do śrub regulacji zaworów. Może ktoś się orentuje gdzie można kupić... Pozdrawiam

juz nie pamiętam ale, albo w lempolu, albo na giełdzie kupiłem taki komplecik za 4 czy 5 złotych