Mechanicy we Wroclawiu??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos moze zna mechanika we wroclawiu ktorego moglby mi polecic. Malo osob chetnie zabiera sie za omege 2.5 TD. Kazdy odsyla od tego do nastepnego :/ A moja omesia nie smiga bo kilka zabkow jej urwalo Troche do robty jest ale chcialbym robic u kogos sprawdzonego. Bo wiadomo niektorzy mowia ze zrobia, ze nie ma problemu a potem autko jest zrypane

Warsztacik na Warsztatowej AUTOZONE chłopaki mają przyrządy i znają się na Opelkach tel.784-59-26
Powodzenia
Vito

ja moge z cała odpowiedzialnością polecić gościa o nazwisku polak na ul. rakowej. obok korony

Cytat:
2004-12-10 23:01:38, VITO_MV6 pisze:
Warsztacik na Warsztatowej AUTOZONE chłopaki mają przyrządy i znają się na Opelkach tel.784-59-26 Powodzenia Vito

No do nich to juz stracilem zaufanie. Umawialem sie na sprawdzenie ustawienia pompy wtryskowej, wymiane elementow zawieszenia. Umowilem sie na termin. Musialem czekac tydzien. Przyjezdzam na umowiona godzine, a tu sie okazuje ze oni jednak takiego sprzetu nie maja. Inne auta powiezdzaly na warsztat i nawet nie mogli mi zawieszenia zrobic. a to wg. mnie jest lekka przesada

jedz do polaka on może za tani nie jest ale nie słyszałem żeby ktoś nażekał . cena to jakość usługi. robił mi omcie i jest the best

Witam,

Zapytaj w www.speedauto.pl.

Pozdrawiam,
Jacek

A może na Przemkowskiej?
Nie byłem tam jeszcze ze swoim autem (kupiłem dopiero wczoraj ), ale ponoc znają sie na robocie, choć tani nie są...

Pozdrawiam.

mam gości którzy pracują w serwisie Opla i biorą pół ceny tego co w serwisie.warsztat maja pod wrocławiem.jeśli ktoś coś potrzebuje to niech pisze na priva.dam namiary dokładne...