Usprawnienia Poloneza - książka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapodaję linka do strona forum "ELEKTRODA" na której znajduje sie beztseler jeżeli chodzi o modyfikację poloneza i df. Miałem kiedyś książke z tej seri o modyfikacjach mf alr ktoś ją pożyczył i zagineła. Nie reklamuje ale polecam każdemu forum na elektroda znejdzieecie tam niejeden ratunek w każdej sprawie technicznej, wiem bo sam piszę tam dośc długo. A oto zapowiedziany link USPRAWNIENIA POLONEZA
Prosze o komentaże co o tym sądzicie.

PS. Na trasie Jędżejów - Opole są takie dziury ze koła pogubic mozna - zrobiłem z przerwami na jedzonko 847 km bez tankowania

Jeszcze raz linka podaje teraz normalnie

http://www.elektroda.pl/rtvforum/searchtopic52610-usprawnienia.html+poloneza

Aby zciągnąć potrzebne są punkty, powiedzcie gdzie to wrzucę na wasz serwer aby wszyscy sciągneli, waży 1.49 mb więc na rozsyłanie mailem to za duzo.

Po co kombinować?Dla klubowiczów ksiązka jest w STREFIE KLUBOWEJ a dla pozostałych np.na mojej stronce Usprawnienia.pdf

I o to chodzi

Ja to juz sobie wydrukowalem teraz tylko trzeba ladnie oprawic ii ksiazka gotowa

Jestem w posiadaniu tejże książki w wersji elektronicznej. Jeśli ktoś byłby chętny to poproszę o informację na maila. piotr.wiorkiewicz@sopro.pl

Jeśli mowa o książce Pachonia to jest ona do BANI!