| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
reddevil1 HF MEMBER SCOUPE POZNAN | 2004-11-13 05:59:58 Eureka
Wreszcie skończyłem tworzyć swoją stronkę i jak obiecałem wystawiam ją na próbę , sami oceńcie i napiszcie co o niej sądzicie .Dział galeria z pewności bedzie poprawiony .Nie jestem profesjonalista i to dopiero moje drugie podejście w tworzeniu strony . W sumie możecie porównać ze starą . Niektóre działy sa tylko zmienione ale to z czasem sie zmieni . DO DZIEŁA A TU JEST LINK DO MOICH WYPOCIN |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2004-11-13 15:55:19 Nie chcę się czepiać, ale to nie wątek do działu technicznego...
Raczej do Off-Topic. |
reddevil1 HF MEMBER SCOUPE POZNAN | 2004-11-13 16:36:10 Sorka pomylilem sie z rozpedu tu wpisalem ten post |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2004-11-14 01:21:19 Spoczko, czasem jestem czepliwy, sorki Któryś z modów na pewno zauważy i przerzuci gdzie trzeba... Sprawdźmy ich szybkość działania! |
reddevil1 HF MEMBER SCOUPE POZNAN | 2004-11-24 15:09:07 Nadal czekam na wasze opinie pare osób już odwiedziło moją stronkę ale praktycznie nikt jej nie ocenil a na tym mi zależy .
Najpierw padł temat , że powinienem ją dać pod ocenę klubowiczów a teraz cisza ?! Pozdro dla wszystkich |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-11-24 18:58:43
To jest tylko moja subiektywna obserwacja: Minusy: 1. Strona główna długo się ładuje (nie znam powodów) 2. Grafika na poziomie niezachwycającym 3. Znienawidzone banery i reklamy 3. Każdy odnośnik otwierany w nowym oknie 4. Zdjęcia bardzo złe (nieostre) 5. Strona zawiera mało informacji technicznych, praktycznych itp. Po prostu zawartość merytoryczna jest niewielka. Plusy: 1. Bramka sms 2. Dział nasz ((rozwojowe) 3. Czat 4. Chęci Nie chcę Ciebie tym urazić ale takie są moje spostrzeżenia. |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2004-11-24 19:03:34 faktycznie coś wolno się ładuje d......... |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-11-28 20:27:14 Reddevil1 mam nadzieję, że się nie obraziłeś na tak drastyczną krytykę. Trochę pozmieniaj i będzie OK. |
reddevil1 HF MEMBER SCOUPE POZNAN | 2004-11-28 22:58:31 HEHE
A dlaczego mialbym się obrażać , właśnie po to prosiłem o ocene juz działam nad grafiką Co do części merytorycznej to brakuje mi materiałów szukam i szukam i mało tego jest ale będzie. To są próby będę kombinował aż bedzie ok. Czym więcej szczerych opinii tym lepiej . Na błędach sie uczy podobno Pozdro |
zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2004-11-28 23:36:01 nie znam się na stronach www ale probowałem coś kiedyś skleić i jakoś nie bardzo szło. brawa za rozmach. kurde, sam bym takiej nie zrobił.
a tak na marginesie, najlepsza moim zdaniem jest (pod względem technicznym i estetycznym) duranduran.com . śliczna! ale jak już wspomniałem: nie znam się |
pasja HF MEMBER POLSKA | 2004-11-29 08:41:41
I to jest właściwa postawa ![]() |
kulbin HF MEMBER Szczecin | 2004-12-05 23:10:12
witam, najwazniesze ,że strona chodzi,linki czynne kilka uwag: -powinienes zgrupowac linki-teraz są rozrzucone po calej stronie osobno linki hyundai,osobno sms i google i cos tam jeszcze itd -zmienic kolory -dobrze byloby oprzeć stronkę choćby o 2-3 ramki-ulatwienie nawigacji -górny gif jest nieczytelny-juz lepiej wygladalby duzy banner z fotką taki jak dolny - szukaczke googla bym wyrzucił -link reklama do kitu-nie ma zwiazku ze strona -jesli jest ankieta ,nie moze na niej brakowac modeli ,brak santa fe,tucson(osobiscie te znam najlepiej) -zmniejszyć wielkosć wyrazów w wynikach ankiety to wszystko kosmetyka [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2004-12-06 00:08:15 ] |