2 Skradziono samochod (73042/0) - PT

Skradziono samochod

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przepraszam ze pisze na forum BMW o Audi, ale tej nocy mojemu wujkowi wyprowadzili z podworka srebrne Audi V8 rocznik 1991. Samochod mial zalozone kola zimowe na czarnych stalowych felgach, w srodku szara skóra. Rejestracja WWL 50NM. Gdyby ktos widzial podobne autko na ulicy bedziemy wdzieczni za info...zwlaszcza ze tych autek nie ma w Polsce zbyt wiele

to w wołominie też kradną u siebie?! jestem w szoku! życzę szybkiego odnalezienia.
pozdrawiam

w Zielonce ;] ale to w sumie niedaleko

Ladnie, ładnie.
Autko miało jakieś zabezpieczenia, czy było "gołe" takie jak moje??
W Zielonce, no tak rejony te słyną z amatorów cudzej własności a wszczególności niemieckich marek. Dużo tam lasu. Może warto by było pojeździć trochę po duktach leśnych. Wiem bo często jeżdżę rowerkiem po lasach ale nie w Twoich okolicach.

Pozdro.

Na podworku stal zamkniety tylko na zamek;} czyli dla zlodzieja tak jakby na patyk. Szanse na odnalezienie pewnie niewielkie chociaz cuda sie zdarzaja... mojemu koledze ukradli kiedys BMW 730i '90. odnalazl sie po roku, okazalo sie ze przez ten czas stal gdzies pod blokiem w Piasecznie - raz byl uzyty tylko do jakiegos napadu