XLII Rajd Barbórka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdyby ktos byl chetny, a moze nie wie, ze bedzie takie cos, przypominam. Oficjalna strona rajdu pozniej ma sie odbyc impreza integracyjna w pubie Street z niektorymi zawodnikami rajdu. Pozdro dla inicjatorow zlikwidowania dzialu "Zloty"

Ajjjj !! Impreza obowiazkowa !! Modliny i inne smidliny nie maja startu . Cieszy mnie ze cytadelka bedzie, juz szykuje kamerke . A ty Tomaszu zawsze cos za pozno oglosisz, ja taki nie przygotowany . A i jeszcze jedno gdzie sa pelne mapki kokoesow?? Bo poki co tylko sa lokalizacje zaznaczone .

P.S. Rowniez pozdrawiam zwolennikow usuniacia dzialy zloty . Teraz to tylko sie wszystko wymiesza, a takie tematy szybko spadna na dol , co komu przeszkadzala jedna linijka z tytulem "zlotu" tego nie zrozumiem .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-11-27 15:37:55 ]

Jak widze troszku brakuje chyba pasjonatow rajdow w Polsce, ale i tak podam wyniki, moze kogos zaciekawia:

Cala Barborke wygral Kuzaj zwany Leszkiem (drugi Kuchar ze strata 3 sekund) , kryterium asow (karowa) za to wloch Paolo Andreucci (Fiat Punto S1600) razem ze swoja pilotka, ktora nakierowala tegoz pana na kraweznik na Os Cytadela . Drugi na Karowej byl Czopik ze stata 0,2 sek a trzeci Tomek Kuchar z ukrecona polosia .

WYNIKI !!!

Niezla nowinka byly 2 kanty i po jednym poloneziku i maluszku !!!. Monte Carlo zdobyl nawet 24 miejsce na ponad 30 jakie startowaly w jego klasie ! .

Mozna bylo zobaczyc pare wybuchow silnikow, jazdy boczkiem i uslyszec wesoly ryk autek, za kazdym jednak razem jest inaczej. Zapraszam w takim razie za rok, mam nadzieje ze do mnie i do TomeQUQU ktos jeszcze dolaczy.

P.S. Milo sie stalo na metalowej rurce oparty o woz transmisyjny TVP przez 2 godziny aha no i pozdrowienia dla panow policjantow , jakos malo byli przekonujacy, a na skarpie chodz stromej swietnie sie stalo , do czasu. Tomka przy okazji skosil jakis czlek spadajacy z niej, jakby mnie skosil to by byly ofiary pode mna .

No i jeszcze pare fotek:

A co tam , jeszcze pare ciekawszych wrzuce .

Tak pod maska .

A tak to skacze

Inne hopki:

Male Zonki:

fly away with my space rocket

No i na koniec Pani Karowa .

Mniej wiecej z tego miejsca ogladalismy .