Książka w PDF do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,.
Mam ksiazke do Espero w PDF-ie..i chcialbym sobie ja przekonwertowac na dokument WORD-a zeby moc szybko i łatwo szukac sobie wyszukiwanych słów...bo w PDF-ie nie moge tego zrobic...a zeby to przekonewrtowac jest mi potrzebne haslo główne do tego wlasnei pliku.
Nie znacie tego hasla?bo naprawde ułatwilo by to poszukiwana
dzieki
Jaca

a edit search nie dziala?
jezeli nie to znaczy ze ksiazka jest zapisana jako obrazki a nie jako tekst...czyli musialbys najpierw to wszystko przepuscic przez jakiegos ocr ale to chyba nie ma sensu....

Hej Papciak - nie mógł byś mi tej książki podesłać mailem lub przez skypa ew. wpkontakt?

elChopin link do książki był kilkakrotnie podawany na forum
iampinki ma częściowo racje, ale jeśli byś się tego podjął to mogło by to posłużyć całej Naszej Braci . To sporo pracy. Trzeba by każdą stronę poddać obróbce jakiemuś programowi do OCR np. FineReader a potem wyeksportować do np. Word'a

elChopin
Proszę znalazłem go dla Ciebie

a moze ktos zna jakiegos ocr co moze pdf czytac??
moze jest cos takiego...

jak bardzo wam zalezy na ksiazce w wordzie?

Cytat:
2004-12-05 11:54:57, cezariusz pisze:
jak bardzo wam zalezy na ksiazce w wordzie?

Chcesz wziąć pracę zleconą

Mam już u siebie książkę przekonwetowaną przez cezariusza. Wymaga ona jeszcze korekt ręcznych ale jest już w "wordzie"
cezariusz

a ile ta ksiazka wazy??
pewnie duso??

Prawie tyle samo co pdf
Nawet mniej
pdf ok. 16 MB
doc ok. 11MB

[ wiadomość edytowana przez: Piotr_W dnia 2004-12-05 17:23:51 ]

Cytat:
2004-12-04 22:16:45, iampinki pisze:
a moze ktos zna jakiegos ocr co moze pdf czytac?? moze jest cos takiego...

owszem jest
nazywa sie to
ABBYY PDF TRANSFORMER

dzięki Piotr _W - ale już kilkakrotnie próbowałem przez link który podałeś (nie mogę tego co ściągam rozpakować) - próbowałem też przez ftp Daewoo Lublin z podobny skutkiem - stąd moja prośba.