Skradziono samochod...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przepraszam ze pisze na forum Toyoty o Audi, ale tej nocy mojemu wujkowi wyprowadzili z podworka srebrne Audi V8 rocznik 1991. Samochod mial zalozone kola zimowe na czarnych stalowych felgach, w srodku szara skóra. Rejestracja WWL 50NM. Gdyby ktos widzial podobne autko na ulicy bedziemy wdzieczni za info...

słów brakuje....
Bardzo mi przykro!
Z podwórka - rozumiem że z domku jednorodzinnego?

tia dokladnie... spod okna za ktorym spala cala rodzinka...
tych samochodow nie ma za duzo na naszych drogach wiec nie sadze zeby poszedl na czesci

Mnie już nic nie zdziwi, zwłaszcza od czasu, kiedy włamali mi się w środku nocy do chałupy i już nawet zdążyli rozp... drzwi wejściowe a na podwórku było stado psów. Jakim cudem ja wtedy nie dostałam zawału - do dziś się mogę nadziwić. Nie muszę chyba dodawać, że sprawcy nie zostali wykryci. Nasza "kochana" policja nawet nie raczyła obejrzeć "miejsca zdarzenia", bo się bali psów ...
Co do Audi - przekażę Kazkowi. On dużo jeździ po kraju.
Pozdrawiam

PS
Aleś mnie Qbaa wystraszył - myślałam, że to Camrę ukradli !

Pewnie już na wschodzie gdzieś jezdzi , moze w rosji albo na ukrainie.

ee Babciu, kto by tam moja chcial... chociaz kilka miesiecy temu spod bloku sprzatneli doledze z pracy Carine II 2.0 D ktora ledwo trzymala sie kupy. nie wiem po co komu taki samochod bo czesci z niego dobrych chyba sie nie dalo odzysakc

Cytat:
2004-12-07 10:25:16, Qbaa pisze:
ee Babciu, kto by tam moja chcial... chociaz kilka miesiecy temu spod bloku sprzatneli doledze z pracy Carine II 2.0 D ktora ledwo trzymala sie kupy. nie wiem po co komu taki samochod bo czesci z niego dobrych chyba sie nie dalo odzysakc

No jak to - nie wiesz? Pojeździć chcieli. Już im nie starczało tylko patrzenie - chcieli poczuć jak to jest, przejechać sie Cariną II i to jeszcze dieslem Mówie Wam...

A tak swoją drogą to bardzo współczuje wszystkim, którzy z tych lubi innych powodów rozstali się ze swoim samochodem...

Pozdrawiam