MotoNews.pl

Spotkanie klubowe dzisiaj 5.12.2004( wrażenia po)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszamy to znaczy ja Majer Polo i paru innych na spotkanie dzisiaj na Centrum w Stalowej Woli w celu pogadania hehe....ledwo żyje ale się doczołgam dzisiaj o 19.00 Niedziela

przybywajcie

przybyjemy

amen

Niech się stanie wola pijaka. Przybęde z aparatem :d Może jakas milicja się napatoczy

ja też bede !!

my tez bedziemy z majerem

Ja sie pojawie!!!

i ja sie powinienem dzis zjawic

19 hym hym hym qrde niema szns dopiero co z wykladow wrocilem. Mam jeszcze pare spraw do zalatwienia...
Jeszcze jeak by to byla jakas normalna pora 23-24 czy jakos tak.
No ale popieram spotkanie i chociaz mnie nie ebdzie bede z wami duchem.

Maro moze urzadzicie jakies polowanie w miescie na policje, oczywiscie bezkrwawe z apartem.

Gdyby sie pojawil ktos spoza klubu, jacys ktsw fani to gadac jak z ludzmi, bo oni jeszce nie znaja klubowego humoru.
I pomysla ze jestesmy totalnie zakreceni, hmm co pewnie duzo nie mija sie z prawda.

Pozdroo

dzis znow bezemnie
bede z wami duchem
marek mozesz mi wyslac fotki z wczoraj i z dzisiaj jak bedziesz robil ?? adres znasz?? jak nie to shelby17@interia.pl z gory dziekuje GEOO

Jak zwykle bylo cool Najlepsza byla rundka po miescie
Szkoda tylko ze taka krotka
Wiec jak za tydzien powtoreczka ??

moim zdaniem tez bylo spoczko , fajnie tak posluchac Villego i posmaic mozna przy tym , tylko szkoda ze niemwzialem udzial w rundce po miescie bo musialem odwiezc dwie osoby ktorym sesja sie nie spodobala Rapcio , ale potem widzialem jak kosa, siwy i ten gosc od carismy zapierniczali w strone niska ciekawe czy na staszku cos im pstryknelo bo nie zwalniali z tego co ja widzialem ale spoko pozdro dla KTSW noi mam nadzieje ze za tydzien powtorka

No zabawa przednia, wszczególności ten spacerek na etanex i spowrotem
Napalony jak by co to mam fotki z sesji,

a tutaj mala relacja, mala bo mi baterie zamarzly tak bylo zimno

.

Marek jak mozesz to rzuc mi je na mejla marcingalcak@02.pl
z gory dzieki

to ja majer nie moge wejsc na swoje konto wiec pisze z pola .Dobrze ze wpadłem na pomysł z polem by zorganizowac spodkanie klubowe dzis .Jak zwykle spodkanie udało sie w 100% a to tez dzieki Kosie który załozył ten nowy temat na forum .bByło zimno ale za to grono klubowiczów sprawiło ze nie myslao sie o zimnie .Trzeba coraz czesciej organizowac takie spodkania jak to bo naprawde warto Pozdro dla całego KTSW !!!!!!!!!!!!!!!
ps.Dzięki wszystkim którzy sie zjawili na tym spokaniu

to sie bawita chlopaki oby tak dalej niestety ja niemoge naet na chwilke zagoscic za daleka odleglosc zeby wpas cna godzinke pozdro

no to jak bedzie spotkanie za tydzien to postaram sie byc (oczywiscie jak mozna)

no ja tez bede jak mnie kosa zabierze