Pokaż co tam masz ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy ktos to robil, ale wynika to z ciekawosci, może nie tylko mojej. Kazdy ma swojego kompa i swojego windowsa (lub cos innego) i zawsze mnie ciekawi jak to tam u niego to wyglada. Pokaże jako pierwszy dla zachęty. Tylko ze ja mam caly czarny pulpit wiec screena zrobilem na znanej stronce
Najlepiej zrobicie linka do screena swojego pulpitu bo topic sie rozjedzie przy tych gabarytach
Pulpit versa

Ciekawe...

Jezeli ktos nie ma ftp moze skorzystac grzecznosciowo z tego
moze mi przeslac na versus@sqad.pl a ja umieszcze na serwerze sqad.pl

Aleś Ty sie Versus ciekawski zrobił
Ja na szczęscie nie umiem tego robić ale chetnie Wasze obejrze

Storm: Ale ja Ci chętnie wytlumacze

1. Zamykasz lub minimalizujesz programy aby bylo widac co tam masz ciekawego na pulpicie (to co widzisz przeważnie w monitorze)
2. Znajdujesz przycisk na klawiaturze z małym napisem "Print Screen".
3. Naciskasz na niego dowolnym palcem (jeden raz)
4. Otwierasz program "Paint Brusch" (start>programy>akcesoria>Paint) lub inny program graficzny
5. Wybierasz "Edycja > Wklej", zapisujesz w takiej postaci pod jakas nazwą i pamiętasz gdzie
6. Jeżeli umiesz zrobić jpg z tego to fajnie jezeli nie to przesylasz ten plik do mnie na maila a ja go z przyjemnością umieszczam na serwerze, potem podaje Ci link do niego i juz mozesz go zamieścic na forum
7. Cieszysz sie z efektu na forum.sqad.pl

Napisałem bardzo dokładnie abyś nie miała powodu napisać, że to jest za trudne. Powodzenia.

Hahaha niezle to napisałes skoro zrozumiałam i mi nawet wyszło wszystko oprócz punktu 6
Ale Ci nie wysle bo moja obecna tapeta nie bardzo sie teraz nadaje tu.. jak poszukam cos lepszego to wtedy Ci wysle

Eee tam, masz sie czego wstydzić

A oto mój pulpit z dzisiaj

Mi sie wydaje że ta jest wprost idealna. Czy ktos się ze mną niezgadza oprocz Storm?

A czemu oprócz mnie??

No Ty napewno bys sie ze mna niegodzila. Po prostu przewiduje niektore rzeczy

Prorok czy co.. ale faktycznie.. za czarny jak dla mnie

Myslalem, że niecenzuralny

ale...łosso chozzi?

hahaha ..Versus dobra , łap mój pulpit.. przed i po zmianie

Versu, moj pulpit tez mozesz złapac

Smagi żeby sie tylko nie pomyliły hahahha

Versu. nie pomyl sie !!

Ha! Juz widzialem, czyli ylem pierwszy Fajnie wiedziec co nie? Czy tylko ja jestem taki podjarany?

No jush mógłbyś zarzucić te linki

To ja miałam wrzucic.. a pulpit jak pulpit
przed cenzura
po cenzurze

Linki przesłałem wsłascicielom i oni zamieszczą A ja teraz musze zmykac. Papa
Piter: Ale duzo forumów masz

Aaaa i dzieki Versus