Co z koszulkami?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witaj Lasombra w Nowym Roku...
wszystkiego najlepszego dla wszystkich esperowcow...

Mam pytanko kiedy w koncu otrzymam zamowione dwie koszulki, bo nie bylo mnie 3 tygodnie i troche nie jestem w temacie...

Pozdrawiam.

Adam Groticki

Adam , koszulki będę na dniach ... jeszcze troszkę cierpliwości

Przepraszam za przesuniecie czasowe ale niestety to nie moja wina...
Firma gdzie zamawialem, miala zamowienie proirytetowe i niestety stad te opzonienia, zapewne..
w kazdym badz razie dzis albo jutro dostane paczke z koszulkami, jedzie kurierem...
w kazdym badz razie od jutra rozsylam koszulki do wszystkich wiec nie bedzie problemu...

Przepraszam za opznienia

NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE
DZIEKI LASOMBRA !!!!!!!!!!

to ja wam dziekuje za cierpliwosc, jutro wielka rozsylka sie zacznie

dzis dojechaly koszulki!!!! wielka paczka, teraz jade na uczelnie potem zajme sie pakowaniem i wyslka, pojade moze nawet dzis na poczte glowna i wysle prznajmniej czesc koszulek

Nie wiem czy masz już rozdzielone konkretne koszulki na poszczegolne osoby, jesli nie to ja proszę o jak najwiekszą, tzn tak na 2m wzrostu, XXXL, zrób to tak: jak znajdziesz taką która wydaje Ci się wielka to szukaj jeszcze większej.