Nastepny Małysz??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nieznany dotąd nikomu zawodnik w sokach narciarskich Hendryk Waciak z klubu Tornado PGR Wierciuchowo prezentuje światu nową sylwetkę opracowaną w Zakładzie Aerodynamiki Państwowego Gospodarstwa Rolnego w Wierciuchowie. Sylwetka jest przeznacona do lotów narciarskich na wielkiej krokwi, a harakteryzuje się niezwykłym kątem natarcia, zwiększeniem powierzchni nośnej poprzez usytuowanie rąk z przodu ciała oraz (co wydaje się nam dziwne) skrzyżowaniem nóg.
Na zdjęciu: Hendryk Waciak w momencie wyjścia z progu:

HEHE dobre

disel rozbawiłeś mnie do łez na koniec dnia-hehe
"...kątem natarcia"

długi lot przed nim

nogi w progu????

no to by sie zgadzalo, kat natarcia tez jest niezly jedyne co mi sie niezgadza to to, z zawodnik nie wyglada na skoncentrowanego na skoku ale to pewnie zmylka dla konkurencji!!!!

długi lot przed nim

a mi sie jednak wydaje ze ciut spoznił wyjscie z progu ale za to pozycja jak nabardziej areodynamiczna

a mi się wydaje że to właśnie próg był winien temu krótkiemu lotowi

Otis, sugerujesz, że on już wylądował?

wyladowal ale jeszcze sam o tym nie wie.
pewnie dla niego to bez roznicy.....

Eee jestescie niesprawiedliwi, jak mozna sie tak smiac z tego Pana, on napewno ma talent tylko kasy na trenera niewiele, zobaczcie przeciez Malysza tez ciagle musza trzymać,zeby biedak dobrze wyszedl z progu

A swoja droga to Małysz chyba odpuscil sobie troche skoki na rzecz motoryzacji,a konkurencja nie spi

Drugi etap: lot

Niestety wiatr boczny potrafi zmienić trajektorię nawet najbardziej wytrawnych skoczków

w obu przypadkach skoczek skacze, a trener sobie siedzi w najlepsze

Dobre!!!

Trzeci etap lotu: lądowanie

Cytat:
2004-12-07 16:41:28, FanTM pisze:
Dobre!!!

..bo polskie

OCENA 19 DECHY MU SIĘ ROZJECHAŁY PRZY TELEMARKU