MotoNews.pl

Lakierowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym temacie prosil bym osoby majace jakies doswiadczenia z lakierowaniem samochodowm, zderzakow itp o jakies rady, porady, co stosowac, jakie farby, podklady itp.
moze z tego tematu wyniknac wiele pomocnych rzeczy.

Nie mam doświadczenia, ale mogę wskazać osobę - Bolls . Też z chęcią posłuchałbym jego wykładu.

Nie sposób w kilku zdaniach opisać co i jak i czym się robi. Ale jak ktoś będzie miał bardziej sprecyzowane pytanie, to postaram się pomóc.

Szkoda ze temat podupadl bo byc moze wskazowki tu zawarte mogly by pomoc niektorym a i zaoszczedzic troche kasy. Niestety po zimie gdy umylem auto zobaczylem ogrom zniszczen przez sol, ruda sie rozpanoszyla na dobre. Bylem dzis u lakiernika, krzyknal mi za robote 1200, jak znam zycie to na tym sie nie skonczy, tzreba bedzie wstawiac repertuarki na nadkolach z tylu i drzwi od spodu mi spuchly. Z tego co sie orientowalem, bo nie bylem oczywiscie w jednym warsztacie, ceny sa podobne, ale zdecydowalem sie akurat na ten jeden warsztat poniewaz czytalem duzo dobrego w sieci o nich. Trzeba ruszyc zaskurniaki i poratowac accencika, bo chcialbym nim jeszcze troche pojezdzic.

P.S. Ile mozna zrobic w aucie innych rzeczy za 1200
Pozdrawiam

Witam,

Podaje link do zaprzyjaźnionego forum BMW:
Forum BMW Klub

Możecie spytać gościa.

PZDR.