Widziałem fiata x1/9 w okolicy bielska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przed bielskiem widziałem jak jechał taki lekko pordzewiały troche czerwonawy na lawecie, ciągnął go jakiś jeep........... kto sie pochwali zakupem?

widok piękny, potem w drodze do Jasienicy znalazłem gościa co na placu miał chyba z 5 fiatów 127 każdy pełen części w środku, ma kilka zastaw itd cały plac i sad pełen fiatów

Cytat:
2004-12-09 18:25:10, _Arti_ pisze:
w drodze do Jasienicy znalazłem gościa co na placu miał chyba z 5 fiatów 127 każdy pełen części w środku, ma kilka zastaw itd cały plac i sad pełen fiatów

o tych fiatach 127 tez slyszalem od pewnego zlomiarza z pszczyny...

Cytat:
2004-12-09 18:25:10, _Arti_ pisze:
....potem w drodze do Jasienicy znalazłem gościa co na placu miał chyba z 5 fiatów 127 każdy pełen części w środku, ma kilka zastaw itd cały plac i sad pełen fiatów

To napewno ktos z rodziny od RACE'a,
....qrde szkoda ze Race nie ma hopla na punkcie 127 i zastavki , ale chociaz...........chociaz 125 to tyz dobrze

POZDRAWIAM

W raszynie poid wawa jest kolees co ma caly plac przed domem zastawiony pandami starymi nawet z tego co pamietam to na lawetach stoja od groma ich tam ale 652 niema :/

Moze mi ktos powiedziec jak trafic do tego goscia majacego te fiaty 127.
W koncy mieszkam rzut kamieniem wiec moglbym sobie do goscia podjechac.

W ktorym to mniej wiecej miejscu.
Prosze o info.

A co do X ow to jest jeden sliczy zotly odpicowany na cymes, ponog swego czasu gosc chcial go sprzedac.
Nie wiem jak to wyglada teraz.

Pozdrawiam

gdybyś z bielska jechał na cieszyn a dokładnie do jasienicy, ta drogą którą remontują to po lewej stronie (jadąc od bielska) niedaleko skrzyżowania w jasienicy koło mcdonaldsa opo lewej stronie jest taki domek z sadem i jakieś 20 metrów od autostrady już widać fiaty 127, wjeźdżasz tam i sznupiesz cykasz foty itd

to jest ok. 200m przed ( od B-B) ceramiką Pilcha po lewej, z drogi powinno być widać 7 i wołgę.

kiedyś gadałem tam z jakąś babką, i gościu tzn właściciel autek, wynajmuje u niej plac na trzymanie tego....... swoją drogą pierwszy raz widziałem 2 różne wersje tylnej klapy w 127

no ja powoli zaczynam sie podkochiwac w tych x1/9...u mnie w naleczow village widzialem niedawno ktos kolo mojej szkoly czesto stal taki czerwonym...piekne to...ale nigdy nie zdradze bety e-24 coz...ale silnik...ile chyba litr i jeszcze z tylu...cudo!!! a tak na przyszlosc...ten koles ma silniki?? [od f127]

tak ma silniki

A jeden X stoi nawet u mnie (znaczy się teśców) w garażu, fura mojego szwagra, często do zobaczenia w Tychach i B-b.

Przejeżdzałem k. tego domu i jest tam napewno 3 127 mk2.

a ma tam jakies mk1 ??

z drogi widziałem tylko mk2